F-16 al DCS!!

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#1
Docns acabo de rebre les news de cada setmana i sorpresa!

Codi:
Our next marquee title from the Eagle Dynamics studio will be the famous F-16C multi-role fighter! An aircraft we’ve long 
wanted to simulate, we are excited to bring this legendary aircraft to the skies of DCS World. The F-16C is already well into 
development alongside the F/A-18C, and both aircraft share significant technology that will benefit both.

Specifically, we will be offering the F-16CJ Block 50 variant that includes the HARM anti-radar missile and HARM 
Target System (HTS) pod, laser- and GPS-guided munitions, advanced air-to-air systems like the Joint Helmet 
Mounted Cueing System (JHMCS) and AIM-9X and AIM-120 air-to-air missiles, data link systems, Sniper targeting pod, 
AN/APG-68 radar, and other systems.
unnamed.jpg
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#2
Si, ja ho sabiem :giggle:

Van treure un video no fa gaire i just al final del video apareixia aquesta silueta durant uns segons, el Viper encara s'està tocant des de llavors.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Una llastima que no hagin fet el Block 52+ o el F-16V Viper, que és l'ultim i millor, però el Block 50 també està genial. Espero que tinguin plans per fer el D biplaça i no només el C monoplaça en algun moment, amb un sistema Jester com el del pròxim modul del F-14 seria una passada.

I sí, encara m'estic tocant o_O
 

Plancton

Nou usuari
2 Agost 2016
19
6
3
Gràcia
#4
Crec que haurien de fer la versió A i B, i després la C i D, i així fins a l'últim model, però per ordre d'aparició. Que es un conyàs això de treure la última versió amb tota l'armament magic i tota la tecnologia, si després no es poden fer escenaris equilibrats. Vaja, que estan tornant a cometre l'error del Falcon 4, on es modelaven avions moderns contra Frescos i Farmers, i on es combatien els SA-2 dels anys cinquanta amb els Harm dels dosmil. Lleig.

I ja que m'hi poso, el mig-21, adorable, té varies modernitzacions, la 21-93 i la 21-2000. Porten radar d'obertura sintètica i poden muntar els més intimidants R-77 i R-73. A part, hi ha moltíssimes modernitzacions de terceres companyies. A veure si també les integren al DCS.

Plancton.