Divendres 26 de gener ; Red vs blue : Brothers in arms

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#1


REQUISITS
ArmA3 + APEX
- 1RA - Bàsic
- 1RA - Mapes
- 1RA - Opcional (Alive, AdvancedRappeling, AdvancedUrbanRappeling, BackpackOnChest)
- Project OPFOR

NORMES
Normes de convivència a les partides.

SITUACIÓ

Sahrani no ha sigut mai un país molt estable. Desde fa uns mesos el govern no ha sigut capaç de prevenir l'alçament d'un grup contrari a la democràcia ; l'Exercit d'Alliberament de Sahrani (EAS a partir d'ara). Al tractar-se d'un país aliat d'Estats Units i de Chernarus, aquests dos han vingut a ajudar.

EEUU ha enviat a la USMC perquè s'estableixi per tot l'arxipèlag de Sahrani. De moment disposem d'una base ; el campament Freedom.

La missió dels USMC serà efectuar diverses missions tant de reconeixament, nateja de mines, donar ajuda a la població civil... Mentres que el les Chernarussian Defense forces (CDF a partir d'ara), que ja porten uns mesos intentant recuperar el control del país, s'encarregaran de destribuir aliments als civils i mantenir l'ordre de les zones que ja no considerem perilloses.

Recordeu que, encara que tinguem un objectiu de missió poden apareixer emergències que requereixin la nostre atenció.

FORCES AMIGUES

- USMC
- USAF
- Chernarussian Defense Forces (C.D.F.)

FORCES ENEMIGUES

- Exercit d'Aliberament de Sahrani (E.A.S.)
- ???

MISSIÓ
Senyors! Ja hem tret tots els plàstics de la base, el campament Freedom està totalment operatiu, anem a veure com funciona.

El comandant de la base, el senyor Knopfler, ens ha manat que fem una demostració de força per la zona ; hem d'ensenyar als locals que estem aqui per servir-los i per alliberar-los. Estaria bé treure l'artilleria pesada i patrullar per un parell de pobles/ciutats que concretaré després. Després d'això, tenim un avís d'un possible amagatall d'armes de l'E.A.S. que hauriem d'anar a investigar. No s'espera força resistència avui, però treure els MRAP i un super huey (si hi ha artiller disponible), o un viper (amb o sense artiller, ja que un pilot sol pot equipar-se amb hydras i donar soport) estaria bé, però ho deixo en mans del líder d'escuadró.

Apart d'això, no sé si cal però us recordo l'importància d'identificar els objectius abans d'obrir foc, volem que la població civil ens vegi com un exèrcit de lliberació, això ens podrà portar a que ens donguin informació i, sobretot, que no s'allistin al E.A.S.

Semper Fi

Normes d'Enfrontament:

- Qualsevol home adult en edat militar armat, amb intencions violentes, és considerat enemic.
- No es permet l'ús de suport sobre monuments o llocs de culte, així com aprop de poblacions civils*.
- Nomès és permetrà l'ús de suports en contra d'objectius enemics identificats activament visualment, i sempre i quan no hi hagi civils en 50-100 metres.

*Si una població ha sigut capturada per forces enemigues, els danys colaterals no es tindran en compte. Si es poden minimitzar, millor.

EXECUCIÓ
Abastiment i preparació dels equips Foxtrot, Juliette, Hotdog i Romeo. Després, s'hauran de complir els objectius seguint l'ordre llògic : alpha, bravo, charlie i delta.

Vehicles

CAS:

3x AH-1Z Cobra (CAS).
2x A-10A (CAS).

Transport:

3x UH-1Y Super Huey (Transport/MEDEVAC/CASEVAC).
1x CH-53E Super Stallion
Humvees (armats i desarmats)
MRAPs (armats i desarmats)

Suport (Alive)

2 x M252 "Morter"
1x UH-1Y "Super Huey"
1x AH-1Z "Viper"

Abastiment

Base Freedom: armeria, avituallament, hospital (en construcció), repostatge i reamunicionament de vehicles (en construcció)

INFORMACIÓ EXTRA/INTELIGÈNCIA

Punts coneguts:

Punt Alpha : Ciutat no hostil, en principi només hi hauria d'haver els nostres aliats del C.D.F. patrullant i civils desarmats. Molta precaució, aquesta gent casi no se'n fia del C.D.F., menys de nosaltres (els marines) que acabem d'arribar. (Nivell de perill : baix)
Zona Bravo : Dins la zona bravo en principi hauriem de trobar-hi un amagatall (caché) d'armes, hi ha la possibilitat de que sigui informació falsa o poc exacte, una opció serà preguntar a la població local per si han vist moviments sospitosos. Compte amb qui pregunteu. (Nivell de perill : mitjà)

*Nota, els nivells de perill són orientatius

ROLS

FOXTROT - Escuadró 1

Team leader
Auto Rifleman (M27) - Editor
Rifleman
Rifleman

JULIETTE Escuadró 2

Team leader
Auto Rifleman (M249)
Rifleman
Corpsman

HOTDOG/ROMEO

Pilot helicopter
Pilot helicopter
Pilot helicopter
Pilot helicopter

Pilot jet
Pilot jet


SERVIDOR
- Com sempre

EDITOR
- Copess

APUNTATS
- Copess
- Atunero
- Ashdrick
- Redd

ASSISTENTS
- Copess
- Atuneri
- Ashdrick
- Redd
- Kronus

RESULTAT[/color
Resultat satisfactori! Hem passejat per el punt Alpha amb 2 tancs i un MRAP. Hem demostrat molta força. Després hem anat a veure l'informador que ha resultat ser una emboscada. Al final, els caches estaben darrere el far. Objectius complerts sense baixes.

Mapa