Divendres 18, " Un favor complicat "

4 Gener 2014
120
0
0
#1


REQUISITS
· Arma 3 + Stàndard CC

SITUACIÓ

Altis es un caos, Les forces del CSAT han desestabilitzat l'illa i cada cop tenen més presència. La comunitat internacional i l'exèrcit local, com sempre, actua amb una prudència a vegades excessiva i sempre té que arreglar les coses quan els plats ja estan trencats.

Aquest dimecres a les 15:00, Quim Zaballos, un català convertit a la causa del CSAT, ha publicat una foto amenaçadora a instagram que podeu trobar als arxius adjunts, on es veu un presumpte centre d'operacions . La fotografia va ser suprimida al instant però el Centre d'Inteligència d'Altis va reconèixer on havia estat presa: a Kavala, la ciutat més gran d'Altis. Això va encendre totes les alarmes de l'Exèrcit d'Altis, que coneixedor de la seva situació precària, ha preferit no intervenir fins ahir dijous, i ha desallotjat el barri on, teòricament, ha estat presa la fotografia.

En un principi l'Exèrcit d'Altis anava a assaltar la zona, però Intel·ligència informa que la presència del CSAT és massa gran, degut a l'enviament de paracaigudistes, que la OTAN no ha paralitzat a causa del desmantellament defensiu, degut a les tensions entre el govern d'Altis, causades per les darreres missions i la mort del Dr. Engelbart.

Inteligència, desesperadament, ha demanat el suport de la 1A, per a solucionar aquesta situació sense generar més caos a Altis, i com a una oportunitat per a recuperar les relacions amb la OTAN.

Cal aprofitar el moment per a fer una operació ràpida i silenciosa, doncs l'enemic tot i estar ben equipat no encara no és nombrós a la zona, i no tenen possibilitat de reforços exteriors.

MISSIÓ

- Neutralitzar els soldats del CSAT presents a KAVALA.
- Capturar a Quim Zaballos per a condemnar-lo davant la justícia.
- Agafar tota la informació possible al centre d'operacions.
- Possibilitat de que apareguin nous objectius durant el desenvolupament de la missió.

EXECUCIÓ

- Reunió amb el coronel MIMIKOS, cap de l'exèrcit a Kavala (interpretat per mi). El líder haurà de parlar amb ell en persona i li donarà informació i noves instruccions, també li proporcionarà un canal de ràdio amb el que podrà rebre instruccions del coronel durant la missió.
- Combat i neteja a la zona. Compliment dels objectius.
- Un cop complerta la missió, lliurament del capturat al coronel i extracció.


- La àrea d'actuació està desallotjada, per tant no s'espera presència civil a la zona.
- És probable que hi hagi forces de l'exèrcit d'Altis presents a la zona. Compte amb el foc amic. Possibilitat de demanar suport.
- En cas de descontrol, cal retirar-se al la nostra base.
- És una missió secreta, la OTAN no vol que se sàpiga que es col·labora amb l'exèrcit local, per tant cal equipar-se d'incògnit i seguir les indicacions de l'exèrcit d'Altis.

SUPORT:
Suport de la Guàrdia de Kavala, Exèrcit d'Altis. - Si es sol·licita.
Suport de les Milícies anti-CSAT d'Altis - Presència irregular en tota la ciutat.

NOTA: Només s'ha de demanar suport a l'exèrcit d'Altis en cas de situació d'ALT RISC.

SUBMINISTRAMENT: No rebrem subministrament un cop començada la missió.

COMANDAMENT/SENYAL
Cavallers del Cel SOP "Standard Operating Procedure"

Avís: Jo no lluitaré amb vosaltres, faré com de admin i coordinaré la IA per a aconseguir més realisme.

https://www.dropbox.com/s/7iiykq37no3a4 ... 1.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/28zsrxu09kmvbb6/MAPA.jpg?dl=0

APUNTATS
- Sgt.Pitu
- Eduard
- Balder
- Diplock
- Magnetar
- Tuixo
 
4 Gener 2014
120
0
0
#5
MISSIÓ FALLIDA

Les tropes d'Altis han tingut que acabar la feina elles soles. L'objectiu i alguns CSAT se'n han anat amb informació estratègica amb barques civils. També el soroll ha provocat que la batalla hagi surtit a les portades de tots els diaris, es quantifiquen les baixes en 15 soldats d'Altis, 4 de la 1A i 40 CSATS. 15 s'han escapat.

Almenys les relacions entre ambdos exercits han millorat. :çseny:

Quan vulgueu repetim
 

Balder

Més pesat que Kuban
27 Juliol 2010
1,445
1
38
#6
Doncs si, fracàs.

L'enemic ens ha detectat i interceptat (sembla ser que per atansar-nos massa amb els vehicles) i ens ha enxampat en una zona elevada i amb poca cobertura. Ens hem quedat sense tiradors a la primera escaramussa i la resta hem pogut escapar gràcies al suport de les tropes aliades. Mentre ha durat la batalla entre CSAT i exèrcit d'Altis ens hem pogut desplaçar fins a una zona allunyada per a intentar la inserció al nucli urbà i al retirar-se les tropes aliades el CSAT ens ha tornat a interceptar. Hem tingut dues baixes (un el metge) i els últims dos supervivents hem estat evacuats després de contactar una altra vegada amb l'exèrcit d'Altis i resar a Zeus.

La missió es molt interessant, es podria repetir. Merci per l'aportació Dart.

Per la meva part, ja que dirigia l'operació, em sap greu que alguns hagin mort tan ràpidament després d'una hora de preparació.

A comentar que vam tenir problemes amb el TS una altra vegada.

El pròxim cop segur que surt millor.
 
4 Gener 2014
120
0
0
#7
Doncs si, una llàstima.

Potser també es culpa meva de no obligar-vos a fer la inserció per la zona adequada i segura. He gaudit molt fent la missió, el fet de fer de zeus permet simular accions de la IA que no sé fer amb scripts.

Molt bona feina Balder com a líder, espero poder repetir ;)