Divendres 10, partida ArmA 3 "Combat dinàmic" a les 23h

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


REQUISITS
ArmA3 + Estàndard CC

SITUACIÓ
Tropes rebels amenacen la pau a l'illa d'Altis, la situació posa en perill els civils mentre els països aliats miren cap a un altre costat degut a interessos econòmics. Degut a la delicada situació política, el nostre país nomes ha pogut establir una petita Base d'operacions avançades (FOB en anglès), el Campament Cavallers, que amb la seva limitada disponibilitat de recursos haurà de mirar de mantenir la pau com pugui en la seva zona d'operacions.

La nostre part en aquest conflicte serà la de mantenir l'ordre i evitar que un exercit rebel venjatiu crei baixes a la població civil. Un tasca difícil atès que Altis te una important quantitat de població civil ocupant gran part de l'illa.


FORCES AMIGUES

- Batalló amfibi Garotes de la mort

- Batalló blindat Gossos de Guerra

- Esquadró de combat Voltors

- Esquadró de transport Vueling

- Flotilla de combat "Neptú"
-- 1 EADR "Equip Amfibi de Desplegament Ràpid".

FORCES ENEMIGUES

- Patrulla de infanteria motoritzada
- S'estima que els rebels tenen pocs vehicles blindats pesats.
- No es preveu antiaèria.

MISSIÓ

Intel·ligència te informes de la posició d'un dels alts comandaments dels paramilitars rebels. Segons els informes es troba a la central de Fotia, en plena zona rebel. S'ha d'aprofitar l'oportunitat abans que l'objectiu es mogui i el perdem. A mes haureu de robar uns documents enemics sobre els plans rebels que custodien a la casa. Per això fareu una inserció nocturna en helicòpter a la zona, assaltareu la zona, i eliminareu el HVT, un cop eliminat cercareu el paquet i sereu extrets en helicòpter. El nom en clau del HVT es Moscatell.
A l'estar en zona enemiga teniu 30 minuts per completar la missió, passat aquest temps haureu de ser extrets tingueu les tasques acomplertes o no, o les forces enemigues es llançaran a sobre vostre.

EXECUCIÓ



La ruta d'inserció serà pel nord de l'AO, a traves de la vall que cobrirà el vol de contorn (arran dels arbres), en arribar a l'horitzontal de la LZ l'helicòpter girarà ràpidament i aterrarà a la zona alta. Es un petit descobert amb poc espai de maniobra per l'helicòpter però a cobert dels enemics gràcies a l'alçada i i un petit mur de pedra. Desplegats els equips, l'helicòpter farà la sortida per la costa a baixa alçada. Els enemics s'alertaran immediatament, així que heu d'extremar les precaucions.



Un cop a terra, l'assalt es desenvoluparà en dues fases. En la fase 1, l'equip de suport es desplegara a la VIA 1, sense avançar mes. La seva tasca es cobrir el flanc dret de les cases de l'Est, i cobrir i suprimir la casa principal de dos pisos de l'Oest. L'equip d'assalt avançarà per la VIA 2 per netejar casa per casa, seguint l'ordre, fins que les cases del 1 al 4 siguin netes.
Un cop acomplerta aquesta primera fase, a la fase dos, mentre l'element de suport cobreix, assalt atacarà la casa principal. Es una fase crucial, ja que es creu que es en la casa principal on dorm el HVT, al segon pis. Un cop eliminat Moscatell i assegurada la casa, procedireu a la cerca del paquet. Transcorreguts 25 minuts haureu de sol·licitar l'extracció, tingueu o no el paquet. L'helicòpter aterrarà a la mateixa zona que a la inserció i sereu extrets de la zona.
Es creu que hi han civil a les cases, per tant s'ha de limitar l'ús de la força, a mes no volem que una granada ofensiva destrueixi el paquet. Feu servir sobretot cegadores per netejar les cases. Qualsevol civil armat dintre del recinte es considerarà hostil, i qualsevol civil fora del recinte que s'apropi a menys de 100 es considerarà hostil també vagi armat o no.



Aquesta es una imatge captada per un submarí des de la costa on es veu que tenen guardes armats vigilant la platja.
Es recomana NVG, mires CQB tipus M552 o similars, làsers+llanterna (els enemics no porten visió nocturna segons intel·ligència), granades cegadores.
Es recomana repassar del capítol MOUT del EBC les pagines de la 165 a la 180.

Tasques
- Eliminar el HVT.
- Robar el paquet.

ADMINISTRACIÓ/LOGÍSTICA

Suport
- El portaavions Mare Nostrum proporcionarà el suport proper.
- L'evacuació medica serà a càrrec del portaavions Mare Nostrum.
- Les missions CAS seran a càrrec del portaavions Mare Nostrum.
- El foc de suport esta proporcionat per 4 peces mòbils d'artilleria M4 i 4 peces mòbils llançacoets M5 Sandstorm MLRS.

Abastiment
- Dins la base hi ha armament general.

COMANDAMENT/SENYAL
Cavallers del Cel SOP "Standard Operating Procedure"

ROLS

ESQUADRA ALFA 1 - Canal alternatiu 5 - Freqüència 41

SIERRA 1-1 - Element de pilots- Canal 1 - Freqüència 201/41
- Pilot: IA/Viper
- Copilot: IA

ALFA 1 - Element de suport - Canal 2 - Freqüència 202
- Lider d'esquadra i patrulla: Lliure
- Tirador: Lliure
- Metge: Lliure
- Granader: Lliure

BRAVO 1 - Element d'assalt - Canal 3 - Freqüència 203
- Lider d'equip: Lliure
- Fuseller: Lliure
- Fuseller: Lliure
- Granader: Lliure

APUNTATS

- Viper
- Magnetar
- Anthas
- Uri
- Moska ?
- Balder ?
- Silverarrow

Han participat
- Viper
- Magnetar
- Anthas
- Moska
- Balder
- Silverarrow
- Arnau
 

Magnetar

Més pesat que Kuban
22 Abril 2014
1,011
0
0
Kassel, Alemanya
#2
Jo vinc! Com que fa dies que faig de metge, m'agradaria tenir un altre rol, però m'adaptaré al que sigui millor pel grup.

Edit: Potser seria convenient canviar, un cop a base, les ulleres de visió nocturna. Ara mateix crec que els perfils tenen les "rhsusf_ANPVS_14", inclús els líders.
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#5
Magnetar said:
Jo vinc! Com que fa dies que faig de metge, m'agradaria tenir un altre rol, però m'adaptaré al que sigui millor pel grup.

Edit: Potser seria convenient canviar, un cop a base, les ulleres de visió nocturna. Ara mateix crec que els perfils tenen les "rhsusf_ANPVS_14", inclús els líders.
Tenen les monoculars si, millor agafar unes de dues lents.
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#7
Re: Divendres 10, partida ArmA 3 "Combat dinàmic" a les 23h

Viper said:
Es recomana repassar del capítol MOUT del EBC les pagines de la 165 a la 180.
Això es per si no llegim el briefing? :p Fora de conyes aquest cap de setmana no puc però pinta molt bé la missió i ja m'agradaria poder venir.