Divendres 1 de Septembre 22:00 INSURGENCY DA-KRONG

9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#1
INSURGENCY DA-KRONG. 5th Special Forces Group.





Gràcies als beta testers de Cavallers, la misió ja está acabada i tot funciona com tindría que funcionar.

La misió serà amb el TFAR. ATENCIO! no farem servir la versió estandard de Cavallers, que es la última versió oficial del 2016, si no l'ultim release dels senyors del TFAR. Enllaç de descarrega abaix.



MODSET:

1.- 1RA BÀSIC
@CC_CBA_A3
@CC_ACE3
@CC_ACEX
@CC_ICONA

2.-OPCIONAL
@CC_A3_PADDLE_MOD
@CC_AdvancedRapelling
@CC_AdvancedUrbanRapelling
@CC_ALiVE
@CC_HRP (unicament pels que feu servir el Track IR, si no, no cal que el carregueu)
Com ultimament el enhanced movement dona molts problemes i la gent es fereix o fa clipping, de moment no el farem servir.

3.- ADICIONALS NECESSARIS:

@ UNSUNG_3.0_DELTA : a pesar del nom de la carpeta, el que teniu que baixar es el UNSUNG 3.1 DELTA (http://www.armaholic.com/page.php?id=29948) Si baixeu el 3.0 també us fará falta el patch per pasar de la 3.0 a la 3.1,. per tant es millor baixar-se la versió sencera 3.1.

@Medium Utility Helicopters : Mod de helicopters Huey fins que els de Unsung arreglin els seus: MEDIUM UTILITY HELICOPTERS v1.1 (http://www.armaholic.com/page.php?id=28841)

@camofaces; petit mod per maquillar-se i estar mes guapos. CAMOFACES (http://www.armaholic.com/page.php?id=27113)

@UNSUNG_ALIVE : Mod de compatibilitat entre Alive i Unsung : (https://sabercathost.com/2rDE/@UNSUNG_ALiVE.zip) link actualitzat!!! - No confondre aquest mod amb el @UNSUNG_ALIVE_DELTA!!!

@task_force_radio - TFAR 1.0.259 ( https://github.com/michail-nikolaev...leases/download/1.0-PreRelease/1.-1.0.259.zip ) NOU!!! No confondre amb el @CC_TFAR del nostre repositori.

Aquesta versió del TFAR te suport per 64 bits
El proces de instalació es senzill. Posar la carpeta a la rel de Arma3, i despres a dintre la carpeta, hi ha una que diu TeamSpeak, feu doble click sobre la unica aplicació i sobrescriu el antic plugin del TS amb el nou plugin amb support per 64 bits.


Compteu que baixar aquests mods de Armaholic vol temps, pel que val la pena que els que volgueu participar a la prova, feu la descarrega el dilluns o dimarts. Si us poseu a descarregarlo el dimecres just abans de la partida aneu llestos :çfotet:
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#6
Jo no puc confirmar al 100%, però intentaré ser-hi encara que sigui un parell d'horetes que demà treballo :çvic: