Diumenge 27 Agost a les 22:00 Prova 3 Insurgency Vietnam

9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#1
Doncs aixó.

tercera vegada i a veure si aquesta vegada es la bona.
Per evitar els problemes que vam experimentar el divendres (i altres dies) tant a nivell individual com de grup amb el ACRE2, per comú acord amb els participants de la prova anterior, la nova versió de la misió serà amb el TFAR. ATENCIO! no farem servir la versió estandard de Cavallers, que es la última versió oficial si no l'ultim release dels senyors del TFAR. Enllaç de descarrega abaix.



MODSET:

1.- 1RA BÀSIC
@CC_CBA_A3
@CC_ACE3
@CC_ACEX
@CC_ICONA

2.-OPCIONAL
@CC_A3_PADDLE_MOD
@CC_AdvancedRapelling
@CC_AdvancedUrbanRapelling
@CC_ALiVE
@CC_HRP (unicament pels que feu servir el Track IR, si no, no cal que el carregueu)
Com ultimament el enhanced movement dona molts problemes i la gent es fereix o fa clipping, de moment no el farem servir.

3.- ADICIONALS NECESSARIS:

@ UNSUNG_3.0_DELTA : UNSUNG 3.1 DELTA (http://www.armaholic.com/page.php?id=29948)

@Medium Utility Helicopters : Mod de helicopters Huey fins que els de Unsung arreglin els seus: MEDIUM UTILITY HELICOPTERS v1.1 (http://www.armaholic.com/page.php?id=28841)

@camofaces; petit mod per maquillar-se i estar mes guapos. CAMOFACES (http://www.armaholic.com/page.php?id=27113)

@UNSUNG_ALIVE : Mod de compatibilitat entre Alive i Unsung : (https://sabercathost.com/2rDE/@UNSUNG_ALiVE.zip) link actualitzat!!! - No confondre aquest mod amb el @UNSUNG_ALIVE_DELTA!!!

@task_force_radio - TFAR 1.0.259 ( https://github.com/michail-nikolaev...leases/download/1.0-PreRelease/1.-1.0.259.zip ) NOU!!! No confondre amb el @CC_TFAR

(Te suport per 64 bits, pero si dones algun problema, tindrem que jugar a 32 bits amb la versió 0.9.12 que es la @CC_TFAR)
El proces de instalació es senzill. Posar la carpeta a la rel de Arma3, i despres a dintre la carpeta, hi ha una que diu TeamSpeak, feu doble click sobre la unica aplicació i sobrescriu el antic plugin del TS el nou plugin amb support per 64 bits.


Compteu que baixar aquests mods de Armaholic vol temps, pel que val la pena que els que volgueu participar a la prova, feu la descarrega el dilluns o dimarts. Si us poseu a descarregarlo el dimecres just abans de la partida aneu llestos :çfotet: