Dissabte 4 de Novembre 22.00h - Operation Cold Steel

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#21
Copess said:
Les senyals que en Viper ha escrit les trobo molt ortopèdiques d'utilitzar, però la majoria són quan es fan "passades", acció complicada i perillosa, per tant ho entenc. Algo que estem practicant és el disparar desde posició amagada fixa.
De fet tens una extensa normativa i procediments per tot, enlairament, aterratge, reagrupament, comunicacions, tot tipus d'atacs, escorta, repostatge en vol, etc. El que jo només us he posat una miqueta ç;)
Tots aquests procediments tenen un perquè, i res és superflu o innecessari. Perquè posem el fiador a l'arma si l'únic que hem de fer és simplement no prémer el botó esquerra del ratolí? Doncs cada cop que sofrim foc amic i trets accidentals tens la resposta.
Sempre els que comenceu a indagar en aquestes coses ho trobeu feixuc i poc practic, però quan aneu perseverant, amb una ment oberta als procediments, i comenceu a agafar soltesa, acabeu entenent perquè existeixen :çsi:
Tot és practica i paciència :çulle:
 
15 Octubre 2014
62
0
6
#23
Crec que Kronus te rao en lo de que la posicio no era ben be allà, diria que van ser els enemics els que estaven tot just al damunt de papa oscar echo al damunt d'una colina mentre que vosaltres estaveu més avall.

Respecte al tema de practicar més, amb Arnau tinc bastant practica i tambe fem vols regulars. De moment hem practicat amb el ah-1z viper ja que es el que ens haveu posat a les missions ultimament pero tambe sabriem donar suport en un apache o un littlebird si calgués. Jo d'avions també en tinc força practica pero em sembla que el a10 del rhs està bug des de fa un parell de pegats. Tot el sistema d'optiques no funciona i no te sensors aleshores es imposible fixar res.
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#24
Kronus said:
Una cosa mes. Sería important que també alters binomis practiquin fer de pilot, artillery, o en alters máquines, de artillery lateral, , per no dependre sempre dels mateixos, ja que si un d'ells no pot venir, ens podem trobar mancats de pilots amb experiencia.
Porto algunes setmanes practicant de pilot, però amb un joystick algo limitat, per sort dilluns m'arriba un hardware millor i seguiré practicant tant de CAS i transport. Tant el rol de pilot o de copilot els podré assolir amb eficiencia en poc temps. Com més rols poguem omplir, més varietat de missions podrem oferir i seran més divertides :çseny: