Dimecres 31 de gener ; Red vs blue : Sultans part II

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#1


REQUISITS
ArmA3 + APEX
- 1RA - Bàsic
- 1RA - Mapes
- 1RA - Opcional (Alive, AdvancedRappeling, BackpackOnChest)

NORMES
Normes de convivència a les partides.

SITUACIÓ

Sahrani no ha sigut mai un país molt estable. Desde fa uns mesos el govern no ha sigut capaç de prevenir l'alçament d'un grup contrari a la democràcia ; l'Exercit d'Alliberament de Sahrani (EAS a partir d'ara). Al tractar-se d'un país aliat d'Estats Units i de Chernarus, aquests dos han vingut a ajudar.

EEUU ha enviat a la USMC perquè s'estableixi per tot l'arxipèlag de Sahrani. De moment disposem d'una base ; el campament Freedom.

La missió dels USMC serà efectuar diverses missions tant de reconeixament, neteja de mines, donar ajuda a la població civil... Mentres que les Forces Provisionals d'Autodefensa de Sahrani (FPAS a partir d'ara), que ja porten uns mesos intentant recuperar el control del país, s'encarregaran de destribuir aliments als civils i mantenir l'ordre de les zones que ja no considerem perilloses.

Mentrestant, apart del FPA també tenim les milicies populars que estan cooperant activament amb les FPA, com més ajudem a la població civil, més força tindran.

Recordeu que, encara que tinguem un objectiu de missió poden apareixer emergències que requereixin la nostre atenció.

FORCES AMIGUES

- USMC
- USAF
- Forces provisionals d'autodefensa de Sahrani (colaboració entre l'antic exèrcit de Sahrani i l'exercit de Cheranrus, que han format el FPAS)
- Milicia popular de Sahrani

FORCES ENEMIGUES

- Exercit d'Aliberament de Sahrani (miliciants)
- ???

MISSIÓ
Han passat diverses hores desde l'operació Sultans of swing, ara toca rematar la feina. El punt Charlie està fortificat per l'EAS. Hem de recuperar el poblat, minimitzant els danys colaterals. Una invasió terrestre amb ajuda de CAS és una opció. També hem d'investigar la zona Delta, on es creu que podria haver presencia enemiga.

Quan hagueu complert l'objectiu, espereu ordres, podriem tenir alguna emergència.

Semper Fi

Normes d'Enfrontament:

- Qualsevol home adult en edat militar armat i/o amb intencions violentes, és considerat enemic.
- No es permet l'ús de suport sobre monuments o llocs de culte, així com aprop de poblacions civils*.
- Nomès és permetrà l'ús de suports en contra d'objectius enemics identificats activament visualment, i sempre i quan no hi hagi civils en 50-100 metres.

*Si una població ha sigut capturada per forces enemigues, els danys colaterals no es tindran en compte. Si es poden minimitzar, millor.

Configuració de l'ACE i ferits :

- Nivell de medicina avançada, amb tot el que comporta.
- El "PAK" i el "surgical kit" es poden aplicar en qualsevol lloc. Els vehicles de SUPPLY/MEDEVAC/CASEVAC es podran utilitzar per retirar K.I.A. i per adquirir suministres diversos (desde munició, explosius... fins a medicines, PAKs...
- Els soldats K.I.A. hauran de ser posats en una "bodybag" i tornats a base via terrestre o via casevac.

EXECUCIÓ
Abastiment i preparació dels equips Foxtrot, Juliette, Hotdog i Romeo. Després, s'hauran de complir els objectius seguint l'ordre llògic : alpha, bravo, charlie i delta.

Vehicles

CAS:

3x AH-1Z Cobra (CAS).
2x A-10A (CAS).

Transport:

3x UH-1Y Super Huey (Transport/MEDEVAC/CASEVAC).
1x CH-53E Super Stallion
Humvees (armats i desarmats)
MRAPs (armats i desarmats)

Suport (Alive)

2 x M252 "Morter"
2x UH-1Y "Super Huey" (Transport + SUPPLY/MEDEVAC/CASEVAC)
1x AH-1Z "Viper"

Abastiment

Base Freedom: armeria, avituallament, hospital (en construcció), repostatge i reamunicionament de vehicles (en construcció)

INFORMACIÓ EXTRA/INTELIGÈNCIA

Punts coneguts:

Charlie : Després de preguntar als milicians locals, sabem que la zona ha sigut presa per l'enemic, els civils han sigut pressumptament executats, no tingueu pietat. (Nivell de perill : alt)


*Nota, els nivells de perill són orientatius, cal tenir els ulls ben oberts per civils suicides.

ROLS

FOXTROT - Equip de foc 1

Team leader
Auto Rifleman (M27) - Editor
Rifleman
Rifleman

JULIETTE Equip de foc 2

Team leader
Auto Rifleman (M249)
Rifleman
Corpsman

HOTDOG/ROMEO

Pilot helicopter
Pilot helicopter
Pilot helicopter
Pilot helicopter

Pilot jet
Pilot jet


SERVIDOR
- Com sempre

EDITOR
- Copess

APUNTATS
- Copess
- Atunero
- Ashdrick (Corpsman)
- Enricpc
- Redd
- Charlio18 (Nope)
- Roca

ASSISTENTS
- Copess
- Atunero
- Ashdrick
- Enricpc
- Redd
- Welrod
- Kronus

RESULTAT
Victoria total amb una baixa! Després d'una fervent batalla a Somato (punt Charlie) amb l'ajuda del porquet, hem aconseguit netejar l'objectiu. Després hem anat a la zona Delta i hem trobat una petita base enemiga, també eliminada. Baixes aliades : 1. Baixes enemigues : moltes.
 
9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#8
Una llàstima el que li va passar a Atunero, uns quants segons mes i s'hauria salvat.... pero pel demés, bo i que quasi tots vam sortir fets un "cristo". Vam assolir tots dos objectius. Molt bona feina de l'equip!

:çsi: :çsi: :çsi:
 

Atunero

Més pesat que Kuban
Personal Arma
19 Maig 2016
1,001
96
48
#9
A veure si la pròxima vegada s'està mes atents al que passa a prop, les bales de la .50 no es que fossin silenciades precisament, com vaig dir per whatsapp, falta consciencia situacional.

En segon terme, i mes si es va just de temps, el líder es el que es cura primer sempre. Se que estava molt cardat i que quedava poc temps pero es va prioritzar curar totalment un soldat ras enfront del comandant, això no es fa mai i es un error greu.

Metge > Comandant > Liders d'equip > Ametralladors > etc etc.

S'han de millorar encara força coses en general, si be ahir no hi havia gaires veterans i tampoc he de destacar mes errors tret del que comento a dalt. Prenc nota per als futurs entrenaments que proposaré.

A veure si anem millorant, cadascú hi ha de posar de la seva part.

:çsi: