Dimecres 14 de Novembre 22.00 h - Henderson Field Dia 4

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#1


REQUISITS

ArmA3 + APEX + Segona Guerra Mundial


NORMES
Normes de convivència a les partides.

CONTEXT HISTÒRIC

Henderson Field era un aeròdrom situat a l'est del Riu Tenaru al nord de l'illa de Guadalcanal, originalment construït pels japonesos i près posteriorment pels nord-americans. Va resultar un punt clau en el desenvolupament de la campaña del pacífic que va servir de base per les operacions aèrees de la Cactus Air Force.

La Batalla de Henderson Field, també coneguda com a Batalla de Lunga Point (pels japonesos) va succeïr entre els dies 23 i 26 d'Octubre de 1942 a l'illa de Guadalcanal. La batalla va ser terrestre, naval i aèria, tanmateix la mateixa es va decidir sobre el terreny.

En la batalla va enfrontar les forces de la 1st Marine Division i el 164th Infantry Regiment comandats pel General Major Alexander Vandegrift amb el 17th Army de l'Exèrcit Imperial Japonès sota el comandament del Tinent General Harukichi Hyakutake. Durant els dies de la batalla, les forces japoneses, dividides en diferents ales d'atac, varen realitzar continus assalts contra el perímetre defensiu de Henderson Field que estava fortament vigilat pels marines i la infanteria de la guardia nacional. El punt clau de la batalla va ser un punt elevat anomenat Bloody Ridge que defensava el Tinent Coronel Chesty Puller, on es va decidir el desenllaç de la mateixa.


Perímetre previ a la batalla:

SITUACIÓ

24 d'Octubre de 1942, Henderson Field, Guadalcanal. Despres de la missió de reconeixement a l'oest del riu i les baixes que hem sofert, ens han assignat com element de reconeixement a Bloody Ridge. Bloody Ridge va esser durament castigada amb un assalt ahir, tot i que l'assalt va ser rebutjat de manera efectiva, els nervis estan a flor de pell. Chesty Puller, vol realitzar missions de sabotatge aprofitant els intervals entre els assalts japonesos per desmoralitzar-los encara més i aqui es on entrem nosaltres.

Forces amigues:
- 1st Marine Division.
- 164th Infantry Regiment.
- US Navy.
- Cactus Air Force.

Forces enemigues:
- 17è Exèrcit Imperial Japonès.

MISSIÓ

Després d'un reconeixement aeri de la Cactus Air Force hem descobert un possible dipòsit de blindats lleugers a prop del front. Sembla ser que els estarien preparant per al següent assalt, però no els deixarem utilitzar-los. L'esquadra Hitman 3-2 realitzarà un raid nocturn al dipòsit de tancs per sorpresa i destruirà tots els aparells que sigui possible mitjançant explosius. Hem d'aconseguir retrasar el següent assalt per poder rellevar les tropes més esgotades.

EXECUCIÓ

1- Equipació i briefing a Bloody Ridge a les 2230.
2- Avançar cap al dipòsit de tancs en ocultació, s'han marcat 2 waypoints recomanats tot i que no es recomana avançar obertament per la carretera.
3- Reconèixer les proximitats al encreuament de camins.
4- Reconeixement del dipòsit de tancs i posterior assalt per sorpresa.
5- Sabotatge dels tancs i qualsevol material valuós, com combustible, municions, etc. S'han de dur suficients càrregues explosives.

ADMINISTRACIÓ/LOGÍSTICA

Vehicles

N/A

Suport

Morters M2 (poc rang).

Abastiment

Bloody Ridge.

COMANDAMENT/SENYAL

Hitman 3-2-0: Equadra HQ.
Hitman 3-2-1: Element d'assalt.
Hitman 3-2-2: Element de suport.
Fox Seven: Equip de morters M2.

ROLS

Hitman 3-2-0: Comandant, assistent, RTO i metge.
Hitman 3-2-1: Líder, fuseller automàtic (M1918 BAR), assistent, fuseller.
Hitman 3-2-2: Líder, metrallador (M1919), assistent, fuseller.

Armament: Fusells Springfield M1903, Reising, M1918 i M1919.

SERVIDOR

- Comunitat

EDITOR

- Atunero

APUNTATS

- Atunero
- Copess
- SilverArrow
- Hadrianus
- Moska
- Corsair (?)
- enricpc (?)
- Boira (?)

ASSISTENTS

- Atunero
- Copess
- SilverArrow
- Hadrianus


CONDICIONS VICTÒRIA

A l'última missió ha de sobreviure almenys un 50% del grup i resultar en victòria.

Els que hagin participat almenys a un 80% de les missions de la campanya i sempre que aquesta hagi acabat en victòria, rebràn aquesta medalla:





AAR
 
Last edited: