Dimecres 10 de gener ; Cleaners

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#1


REQUISITS
ArmA3 + APEX + Bàsic [ace3, acex, acre2, CBA_A3, icona] + Opcional [Alive] + Zombies & Demons

NORMES
Normes de convivència a les partides.

SITUACIÓ
Malden, 2038

Ja fa casi 4 anys que lluitem contra aquesta infecció ; tot va començar quan buscavem una cura contra les malalties infeccioses. Primer un laboratori, després un parell de cases... fins que casi perdem el control del país. Per sort ja no hi ha por en el món, la malaltia només es contagia amb el contacte directe (amb un 30% de possibilitats de transmisió). L'exercit de l'OTAN ha natejat casi tota Europa, i avui ens toca netejar Malden.

Escuadrons de bombarders han fet miques gran part de l'illa, però inteligència ens diu que els infectats de Malden han evolucionat i són capaços d'enterrar-se sota terra per poder resguardar-se de les bombes. Ens caldrà calçar-nos les botes i baixar.

FORCES AMIGUES

Forces de l'OTAN
- Brigada "Men Against Fire"

FORCES ENEMIGUES
- Potencial població civil i/o militar infectada

MISSIÓ
- Comencem la campanya de nateja a fons de Malden, començarem amb dos objectius no gaire complicats. Sortirem del portavions amb una VTOL carregada de 2 vehicles i anirem cap allà. Quan la zona sembli neta, avançarem cap al segon objectiu, si no acabem amb tots ells no passa res, HQ només ens demana un 90% d'eliminació. Tenim a disposició dos "Comanches" i el dron terrestre, no dubteu a utilitzar-los.

Us recordo que, si algun company vostre es atacat i presenta símptomes d'infecció, teniu l'obligació d'informar-ho al vostre superior i/o acabar amb el preinfectat. Allò ja no és el vostre amic, li fareu un favor si el mateu.

EXECUCIÓ
El líder d'equip pren totes les decisions, tant la planificació previa al desplegament com dins l'operació.

Tasques
Objectiu principal :
"Netejar" diverses poblacions de Malden

ADMINISTRACIÓ/LOGÍSTICA

Suport
- 1x VTOL de transport de vehicles
- 2x Comanches
- 2x Prowlers armats
- 1x Dron terrestre armat

Abastiment
- Equipament a base que repartirem abans de partir cap a l'illa
(només hi haurà virtual arsenal en cas d'emergencia)

COMANDAMENT/SENYAL
Callsigns:

- Hope 1
- Martell
- American Love

ROLS
Hope 1
-Líder d'equip
-JTAC/UAV
-Fuseller
-Fuseller
-Fuseller
-Paramèdic

SERVIDOR
- A decidir

EDITOR
- Copess

APUNTATS
- Copess
- Atunero (?)
- Kronus

ASSISTENTS
- Copess
- Atunero
- Silverarrow
- Enricpc
- Kronus
- Ashdrick

RESULTAT
- La missió s'ha intentat 2 cops
1º S'ha netejat satisfactòriament el primer objectiu, però les valents tropes de l'equip de foc "Men against fire" han sigut derrotades mentres es dirigíen al objectiu 2.
Cal remarcar que el soldat Ashdrick es va sacrificar al desencallar el cotxe, per poder salvar a dos dels seus companys. Resultat final, tots morts.

2º Primer vàrem trobar forta resistència a l'objectiu 1. L'equip de seguretat format per Silver i Atunero va caure sota les urpes enemigues. Després, l'equip d'assalt (Kronus, Enricpc i Copess) vàren poguer acabar amb l'horda enemiga (utilitzant tàctiques de guerrilla) i finalment pujar a la VTOL i escapar cap a base per poder lluitar un altre dia.