Dilluns 24, partida ArmA 3 "Una albada vermella" 22:00

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#1
DIA 6 DE MISSIÓ

REQUISITS
ArmA3 + Estàndard CC

SITUACIÓ
Transcripció de les communicacions
05:00 La mort del Dr. Engelbart no portarà bones conseqüencies. S'ha intentat camuflar la noticia però el retruc de la premsa no es pot parar
05:30 Es desencriptar part de la informació trobada al maletí de les instal·lacions. Sembla ser el disseny d'un tipus de bateria de caràcter atòmic. Les ecuacions matemàtiques fan pensar que un cop ensamblades aquestes bateries requereixen ser refrigerades per evitar que siguin inestables. Això podria explicar la presencia de contenidors especials refrigerats.
07:30 La presencia del Dr. Engelbart al projecte es extranya ja que el seu camp d'especialitat es la computació. Creiem que podria tractar-se d'algoritmes per estabilitzar el funcionament d'aquestes bateries però no tenim cap tipus d'informació addicional
08:00 Aquestes bateries utilitzen com a fon principal el deuteri processat que també es coneix com a aigua pesada. Una de les maneres més barates de produïr aquest component es extreure-ho de l'aigua de mar.
09:45 S'han trobat imatges satel·lit que poden correspondre al que estem buscant. Una planta industrial de recent construcció que no surt a cap mapa i a prop de la base del CSAT de Frini
MISSIÓ
Desrpés del fracàs de la missió anterior es hem quedat sense intel·ligència per saber en detall de que es tracta el projecte "deuteri" que estan portant en secret les forces del CSAT. La poca informació que es va poder treure del Dr. creiem que es tracta d'un projecte relacionat per la fabricació de bateries atòmiques per a capacitar als drones d'autonomia de llarg abast. Si fos el cas aquesta tecnologia no pot caure en mans dels russos. No sabem quin es l'estat de la seva tecnologia però l'únic que sabem es que necessiten aigua pesada per fer aquest projecte. Aquesta ha estat la pista que ha donat a trobar unes instal·lacions fantasma on sembla que tenen infraestructura per produir aigua pesada. La nostra missió serà infiltrar-nos en les intal·lacions i sabotejar-les per deixar-les inutilitzades almenys fins que puguin tornar a reconstruir-les.

EXECUCIÓ
INFORMACIÓ CLASSIFICADA

Tasques
- Sabotejar planta de producció de deuteri
- Evitar el confrontament amb les tropes del CSAT en la mesura del possible
- Recopilar informació d'intel·ligència

ADMINISTRACIÓ/LOGÍSTICA

Suport
- Disposarem de dos helicòpters apache i un black hawk
- L'us d'artilleria està limitat a zones controlades on no hi hagi confirmació civil

Abastiment
- Armament estàndard 1RA

COMANDAMENT/SENYAL
Cavallers del Cel SOP "Standard Operating Procedure"

ROLS
ESQUADRA ALFA 1 - Canal alternatiu 5 - Freqüència 41

ALFA 1-1 - Element de tiradors- Canal 1 - Freqüència 201
- Tirador lider: Lliure
- Observador: Lliure

ALFA 1-2 - Element de suport - Canal 2 - Freqüència 202
- Lider d'esquadra i patrulla: Lliure
- Fuseller automàtic M240: Lliure
- Metge: Lliure
- Granader: Lliure

ALFA 1-3 - Element d'assalt - Canal 3 - Freqüència 203
- Lider d'equip: Lliure
- Fuseller + AT4: Lliure
- Fuseller automàtic M249: Lliure
- Granader: Lliure

ALFA 1-4 - Element suport aeri- Canal 5 - Freqüència 205/41
- Pilot Blackhawk: Lliure
- Pilot Apache-1: Lliure
- Pilot Apache-2: Lliure

APUNTATS
- ZeroQ
- Gasset
- SilverArrow
- Eduard
- Viper
- Perdiz
- Magnetar

Han participat
-
 
3 Agost 2015
56
0
0
36
#3
em sap greu comunicar que, termino les vacances i torno a la feina, pel que fa a lo que queda d'agost em sera imposible jugar ni divendres ni dilluns fins que acabi agost per culpa del torn. En cuant tingui informacio del torn de setembre informo.

Bona caça nois!!
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#9
Viper said:
Això no era el divendres passat? mmm apunta'm.
Aquesta era per avui, per divendres no vaig publicar al fòrum res perquè no em va donar temps però al final no es va fer res
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,882
86
48
#14
Bona missió, llàstima dels punyeteros problemes tècnics que van arruinar gran part d'ella.
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#16
Re: Dilluns 24, partida ArmA 3 "Una albada vermella" 22:00

Penso que quan van tenir problemes tècnic a quarts d'una ho podriem haver deixat. Degut a la nit accidentada podriem repetir-la dilluns mateix o si ho preferiu quedarà arxivada per més endevant.

Magnetar tinc el complex (sense IA) en un SQF i si vols t'ho puc passar per penjar-ho al github amb elements de la plantilla, així es podra reutilitzar sempre que calgui. La veritat es que estic força content amb l'x-cam, vaig dedicar moltes hores en aquesta missió peró per maniatic ja que els trams entre canonades no els deixava alineat automaticament de manera que vaig alinear cada tram manualment.
 

Magnetar

Més pesat que Kuban
22 Abril 2014
1,011
0
0
Kassel, Alemanya
#17
ZeroQ said:
Magnetar tinc el complex (sense IA) en un SQF i si vols t'ho puc passar per penjar-ho al github amb elements de la plantilla, així es podra reutilitzar sempre que calgui. La veritat es que estic força content amb l'x-cam, vaig dedicar moltes hores en aquesta missió peró per maniatic ja que els trams entre canonades no els deixava alineat automaticament de manera que vaig alinear cada tram manualment.
Em sembla perfecte! Jo el X-Cam també l'estic utilitzant per fer varies coses. Com et vaig comentar, he trobat que és una eina molt potent i que, de moment, està en constant desenvolupament. Ens permetrà dissenyar missions específiques de CQB per l'acadèmia de forma molt ràpida.