DaVinci Resolve (alternativa gratuïta al Adobe Premiere)

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


Durant molts anys he fet servir l'Adobe Premiere per editar vídeo. Simplement és el programari professional més complet i més fet servir del mercat. Però acabo de descobrir el DaVinci Resolve. No és que sigui nou, també te anys es veu, però l'he vist ara. De moment l'estic baixant per provar-ho, però semblar pintar molt bé.
Per començar, és totalment gratuït. Tot i que la versió gratuïta te algunes limitacions, en realitat són molt poques, i només afecten a professionals (la majoria no fem servir multiGPU per exemple).
La interfície gràfica s'assembla al Adode Premiere, així que suposo que la transició serà rapida, i és veu que codifica molt més ràpid. També parlant molt de la graduació de color al Resolve, que porta integrada i es veu que està molt molt bé. També te alguns inconvenients, com menys còdecs per exportar (jo només penso fer-ho a Youtube, per tant si té un perfecte per ell, ja em val, jo amb tants còdecs que tenia el Premiere em perdia), no te tants efectes, i encara no m'ha quedat clar quin te l'editor de texts millor, si el Premiere o el Resolve.

Si voleu més informació us deixo aquestes comparatives, de versions anteriors.
https://filmora.wondershare.com/davinci ... miere.html
https://comparisons.financesonline.com/ ... emiere-pro

[youtube]NXewQMHSovc[/youtube]

El programa el podeu baixar del seu web.
https://www.blackmagicdesign.com/produc ... nciresolve
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
984
91
28
#2
Jo sempre he fet servir el Sony Vegas Pro. Pero si l'he de reinstal•lar potser provo sort amb aquest.

:çsi: