Curs EBC, classe 4, Diumenge 18 de Març

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#1


Descripció de la classe

Explicarem i posarem en practica el combat MOUT, molt important de dominar.
Si us plau porteu llegida tota la documentació demanada.

Temari

- Operacions militars a terreny urbà (MOUT - Military Operations in Urban Terrain)
* Protocols de comunicació

Material per estudiar

Heu d'estudiar des de la pagina 153 fins a la fins la 165.

Podeu baixar el manual d'aquest enllaç.
viewtopic.php?f=39&t=3884

Horari

Tothom a d'estar al TS a les 22:00 i a les 22:05 llançarem la missió d'instrucció, per començar a les 22:15 la classe com a molt tard.

Alumnes inscrits

- Atunero
- Copess
- Ashdrick
- Lagia

Assistents

- Atunero
- Copess
- Ashdrick
- Lagia
- Roca
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#4
Això és un text que vaig posar després d'una missió antiga. El que us explicava ahir.

COBERTURA I CONTRAATAC

Si cobriu una zona petita, és més probable que l'enemic us sorprengui. Si esteneu l'àrea de cobertura, detecteu abans l'enemic i teniu més espai intern vostre per maniobrar. Ahir a les ruïnes del búnquer, a part que hi havien sectors sense cobrir, estàvem tots aplegats, en comptes de desplegar-nos. I ens van acorralar els enemics.

Si l'enemic us sorprèn, ataqueu, i en quan tingueu un segon de respir, maniobreu. Feu servir fum, fragmentadores, foc de supressió i tot el que calgui per guanyar la iniciativa. Perquè la IA es idiota, si haguessin sigut humans, ens haurien llançat 3 o 4 granades a la nostre posició i tots morts. Podeu enviar equips de neteja a l'exterior del perímetre.

Aquí us he fet dues imatges perquè ho entengueu millor. La primera es la vostre cobertura d'ahir a la primera partida. I la segona és una bona extensió per crear una millor zona de seguretat. Penseu que tot és molt genèric, quedeu-vos amb el concepte, i no les posicions exactes.Com veieu en aquesta segona imatge, l'enemic no pot apropar-se tant a nosaltres, i a més hem creat vies de moviment, per reforçar posicions o perquè els ferits o el metge és mogui am més seguretat. També evitem morir tots d'una granada.
Fixeu-vos que els companys tenen visió directe amb els altres companys, així si qualsevol cau, un company ho pot veure.Encara és podria estendre més si fos necessari i recomanable, tot depèn del terreny, les cobertures i els nostres efectius.