Important Creació d'un Staff del grup DCS

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Com es va parlar a la reunió del grup, s'ha de crear un Staff pel grup DCS que gestioni el dia a dia i totes les tasques administratives que comporta un grup. Tots aquells que vulguin formar part de l'Staff si us plau que contesteu aquest fil indicant el vostre interes, i si teniu alguna preferència en quant a gestions a fer. D'aquí sortirà un Staff d'entre 3 i 5 persones.
El Personal serà escollit d'entre els més interessats i previ debat del Staff de la comunitat (es a dir en Silver i jo mateix), qui som els que hem de prendre aquestes decisions.

Només per orientar, tasques habituals d'un Staff (o Personal en Català):

- Gestió de les altes i baixes dels membres del grup.
- Reclutament i acompanyament dels nous cadets.
- Gestió diària dels addons que faci servir el grup (si es que arribés el cas).
- Presa de decisions pel grup (el Personal sempre te l'ultima paraula en tot).
- Supervisió de la formació i dels formadors.
- Supervisió de l'edició i els editors.
- Que els membres del grup et donin totes les culpes a tu i se't queixin sempre, amb raó o sense (si és una tasca vital del Personal).
- Motivar els pilots, editors i formadors per fer activitats i apuntar-se a les que es publiquen.
- Campanyes de marketing.
- Aguantar molta merda (si ho repeteixo és per alguna cosa ;)).

Igualment un membre del Personal no ha de fer TOT això, només la part que li pertoqui i entre tots ajudar en les parts comunes. Com a Personal, us haureu de distribuir les tasques segons disponibilitat, interessos i coneixements. I sereu els portam-veus del grup i les persones amb poders de decisió. Òbviament el que es recomana, i el que està comprovat que millor funciona és que les decisions es prenguin basades en consultes amb els membres de tot el grup, però heu de ser conscients que mai podreu fer-les al gust de tots i de tant en tant rebreu critiques, aquí no us enganyem amb la dura vida d'un Staff :)
 
M'agrades: Copess, Gato i rush

LeidanWing

Nou usuari
Personal DCS
12 Març 2019
25
20
3
35
#2
Bueno, doncs crec que seré el primer en trencar el gel (i per l'amor d'una mare espero no ser l'únic xD) i em presento voluntari per formar par del personal del grup.

Hi ha vàries coses, però, que vull comentar o deixar clares:

1. Normalment tinc molt poc temps. Entre setmana treballo molt (no sóc l'únic, ja ho se) i a més tinc altres compromisos que no em permeten estar totes les tardes, o tot el temps que voldria. A més a més, per la feina haig de viatjar molt sovint (la setmana que ve sense anar mes lluny), amb la qual cosa el meu temps es limita bastant. També hi ha vacances, viatges personals i coses així.

2. Tot i que treballo en el sector de defensa, la meva feina es limita a l'enginyeria. Amb això vull dir que els meus coneixements sobre temes militars son limitats en comparació a alguns de vosaltres. Puc estar parlant durant hores sobre aerodinàmica, mecànica de vol, aviònica i sistemes d'aeronaus, i fins a cert punt de sistemes militars. Ara, no em pregunteu sobre procediments correctes per fer un CASE I landing en un portaavions o si Chiquitistan disposava de bateries SAM-15 durant la guerra del 1969 amb Narnia of the North perque no en tinc ni idea, i a més en el cas del segon exemple tampoc m'interessa gaire (no em veureu gaire pel canal Militar del Discord).

3. Aquesta inexperiència també s'exten al DCS i a formar part d'un grup de milsim en general. Alguns de vosaltres porteu una dècada aqui i jo acabo d'arribar. El poc que sé sobre com es vola una missió aèria de combat l'he après bàsicament gràcies al DCS en general i a vosaltres en particular.

Personalment m'agradaria col.laborar amb el tema la formació. Segons la meva experiència personal amb alguns de vosaltres i amb altres amics, el que més tira enrere a l'hora de volar i de participar es no conèixer com funciona l'avió, i la por a quedar malament per no saber com fer-lo servir. Jo crec que si posem en marxa els esquadrons i comencem a fer entrenaments regulars i organitzats la gent es començarà a involucrar i a participar més.
 

Wotan

Miquelet
Personal DCS
25 Octubre 2010
588
51
28
Catalunya
#3
Bona tarda,
Ja fa uns quants dies que m’estic pensant què posar en aquest fil... I veient que el company Leidan ja ha trencat el gel...
En el meu cas, el meu oferiment no sé si encaixa amb formar part del personal... seria potser més com anar de "machaca".
El que puc oferir son els meus coneixements com a formador, però només m’atreveixo amb el Harrier i amb el huey (suposant que surti un esquadró). Del Hornet considero que no tinc prous coneixements per a formar ningú... i el Warthog el tinc bastant per la mà, però passa com el Hornet.
Amb el huey, puc oferir els coneixements amb els helicòpters en general, no només com utilitzar-lo, sinó com enlairar-se, fer aproximacions, estacionaris, taxis, autorrotacions, etc... (els vaig volar moooooltes hores al FSX i P3D a un esquadró virtual d’helicos).
També puc participar creant missions, les quals intento sempre que siguin el més realistes possible, així com creant algun repintat per algun dels nostres aparells.
També quan la cosa ja estigui més en marxa ja explicaré el que considero hauria de ser el primer mod oficial del grup...
Doncs fins aquí la meva exposició
Salut!

:çsalut:
 
Last edited:

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#4
Bé jo també m'ofereixo com a Staff del grup, sempre que el meu temps m'ho permeti. Jo del que estic interessat és en la formació general i en la formació del F-16C (si surt escollit). A part clar de donar un cop de ma aportant la meva experiència en general.
 

Gato

Nou usuari
Personal DCS
20 Febrer 2020
49
37
18
Barcelona
#5
He esperat a ser l'últim per veure si hi havia suficients voluntaris. Jo m'ofereixo a totes aquelles tasques que facin falta, gestió de personal inclòs, i critiques si fa falta. També, donada la meva condició de funcionari, tinc una facilitat natural per realitzar tasques administratives, per tant, quedo a disposició vostra.
 
M'agrades: LeidanWing