Avís Com passar del sistema d'1 repo al NOU sistema de 5!

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
325
39
28
#1
Bona tarda cavallers! Que tal? Molt bé? Segur que no! Estareu espantats per la nova manera de fer de l'Arma3Sync, però aqui està en Copess per ajudar-vos!

Primer de tot, obrim el famós Arma3Sync i anem a la pestanya de Repostories:Ara mateix l'haurieu de tenir així. Podeu marcar el 1RA- A3 i apretar la creueta vermella. Que hem de fer ara? Fàcil! Afegir els nous repos:

Treiem uns enllaços autoconfig de la nevera i els reservem per després. Si són frescos millor ;)

Bàsic
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem/ArmA/repositori_a3sync/0_basic/.a3s/autoconfig
Terrenys
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem/ArmA/repositori_a3sync/1_terrain/.a3s/autoconfig
Moderna
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem/ArmA/repositori_a3sync/2_moderna/.a3s/autoconfig
Vietnam
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem/ArmA/repositori_a3sync/3_nam/.a3s/autoconfig
Segona Guerra Mundial
Pendent de creació
Furries
Pendent de creació

Que hem de fer? Doncs anirem a la creu (+) blavaCom podeu veure, se'ns obrirà una finestra nova que posa New Repository, allà a Public auto-config url i copiarem els enllaços allà, tal com indica la foto.
Després apretarem Import i després OK. Aquest procés l'haurem de repetir amb cada nou repo: Basic, Terrenys, Moderna, Vietnam, Segona guerra mundial i Furries (aquest últim ja us explicarem de que va).

Després d'això, ens quedarà així:Després recomano ticar les caixetes d'AUTO I NOTIFY.

Després haureu d'entrar a cada un apretant l'icona de fulla blanca amb una minifletxa blavaEs veurà tal que així. Després que s'acabi el Check for Addons, marqueu la casella Select All i li donareu al play.Quan tingueu tots els repos en OK ja estareu llestos per jugar!

Pd. Possibles errors, si us salta un error mentres es descarrega... Doncs repetiu aquest pas, Select All i PLAY. Si tot i així us dona error, parleu amb un Staff o Administrador, perquè podria ser que el servidor falli o algo.


Un altre pas molt divertit serà si torneu a la pestanya d'Addons (on comença tot), aneu a la + blava modset, marqueu tots els repos i li doneu a OK. Tal com indica la foto d'abaix.Després tindrem tots els mods descarregats i auto-ordenats en xupifantàstics presets! Dit això, espero que us hagi servit i ja tenim tot preparat. Gràcies per llegir-ho.

Att. Copess
 
Last edited: