Campanya "Who is the boss?" - offtopic

Via

Nou usuari
12 Gener 2020
7
2
3
33
#1
1920x1080-1200x675.jpg MODS

  • ACE
  • ACE Compat RHS USF3
  • ACEX
  • ACRE2
  • CBA_A3
  • Enhanced movement
  • RHS USAF

(tots del Workshop! els mateixos que al H&M)

CONTEXT

Els EUA són el millor país del món. El més fort, el més ric i el que sempre té raò. Sóm els bons de totes les pel·lícules!

Un cop més, ara a Tanoa, els EUA fan servir la seva força militar per dictar a la resta de nacions del món com han d'actuar. Aquest cop, però, ho han fet al lloc equivocat, ja que no són els únics amb interesos a la zona.

L'Operació "Who is the boss?" mostra la cadena d'esdeveniments que es produeixen després que els EUA i el CSAT escalin perillosament la seva presència a l'arxipèlag independent de Tanoa.

Després de que una insurrecció local derroqui al govern de Tanoa, corrupte i tradicionalment recolzat pels EUA, forces del CSAT (l'eix del mal), s'han desplegat a dues de les illes de l'arxipèlag per "garantir la seguretat dels seus interesos". Tot seguit, una força de reacció ràpida dels EUA s'ha desplegat a la zona i ha capturat dues illes més, a la part sud. L'illa principal, la més gran i més rica, resta en mans de les forces locals que lluny de rebutjar la presència del CSAT sembla ser que en reben suport.

El CSAT col·labora amb els rebels per mantenir-nos fora de l'illa de Tanoa, i fan plans amb ells per expulsar-nos de la resta de l'arxipèlag sense entrar en combat directe amb nosaltres per les repercussions que això podria tenir.
 
Last edited:

Via

Nou usuari
12 Gener 2020
7
2
3
33
#2
Episodi 1: Allista't i coneixeràs món

1. SITUACIÓ

L'illa principal de Tanoa no pot caure en mans del CSAT. Tenim informes d'intel·ligència (imatgeria satel·lit i SIGINT) que indiquen que el CSAT ha entregat dos UAV i que els insurgents els estan preparant a l'Aeroport de Tanoa. Aquests dos aparells podrien decantar perillosament la balança a favor dels rebels i negar-nos la possibilitat d'alliberar la illa i tornar al poder al govern anterior. Cal assaltar l'aeroport, ocupat pels insurgents, destruïr els drons, els recanvis i els elements de control. Cal obtenir proves de la col·laboració del CSAT amb els colpistes per denunciar aquesta ingerència davant la comunitat internacional i forçar la retirada del CSAT.

2. EXECUCIÓ

Hem establert una base avançada a un illot proper a l'aeroport. Allà hem desplegat un cos d'èlit dels Marines, que està a l'espera.

Dos Chinooks es desplaçaran a trenc d'alba cap a l'Aeroport per neutralitzar les poques defenses que es preveu que hi hagi, prendre la zona i facilitar l'arribada als Marines. Aquests revisaran els diversos hangars, localitzaran els drones, recolliran les proves que trobin i finalment destruïran els drones, elements de control i recanvis. Un cop assolits els objectius, tots els efectius presents formaran un perímetre de seguretat al voltant de l'aeroport per tal de facilitar l'arribada de més efectius, que els rellevaran i instal·laran una nova base d'operacions.

En aquesta base d'operacions s'hi desplegarà la força de reacció ràpida, actualment encara als vaixells. És primordial el control d'aquest aeroport ja que disposa de la pista d'aterratge més llarga de l'Arxipèlag, la única que pot rebre vols internacionals (i per tant reforços des del continent).

3. ADMINISTRACIÓ I LOGÍSTICA

A la base avançada disposem de dos helicòpters petits, un d'ell armat i l'altre de transport. També diversos bots militars i civils.
Disposem d'un URAV armat amb missils Hellfire que podem fer servir per donar-nos cobertura en cas que sigui necessari.
No disposem de suports, ja que hi ha altres tropes amigues operant a la zona.