Bones festes!

28 Desembre 2016
73
0
6
29
#1
Bones, fa molt temps que vaig provar l'arma 3, però en aquell moment jugava a la PS3 i amb un teclat i un ratolí em perdia completament :çvic:
Fa 2 anys que vaig abandonar les consoles, em vaig fer un PC i ara ja domino el teclat.

Estic comprant i instal·lant el joc i m'agradaria jugar amb algú que tingues una mica de paciència i em pogués anar explicant les tècniques.

La meva experiència amb shooters va començar amb el Medal of Honor Frontline, amb tots els call of dutys, fins al COD ghosts, algun battlefield, els sniper elite, i sobretot, els Brother in Arms (grans jocs històrics per jugar després de veure Hermanos de Sangre).

Per altre banda, la meva experiencia "real" es l'Airsoft amb una colla d'amics. Tinc una VSR10, una MP5, una Desert Eagle, un G3 i una escopeta que no recordo el model.


Ara que ja ens coneixem, vaig a llegir les normes i una guia de 200 pagines que he vist que teniu mentre el joc es descarrega! :çseny: :çseny: :çseny:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Benvingut al grup de l'ArmA, aquest es dedica principalment a partides cooperatives i de tant en tant fem partides amb d'altres grups d'internet, regularment també fem instruccions de combat. El simulador que fem servir es ArmA 3. En aquest enllaç tens informació de com funciona i els principals enllaços que necessites, com quins addons fem servir al grup.
En aquest PDF que també pots baixar tens uns resum de tot el necessari per començar.

Recorda que tenim un grup del Whatsapp molt actiu que fem servir per organitzar les partides i avisar-nos de novetats del grup, si vols entrar digues-nos per privat o TS3 el teu mòbil.

Si tens qualsevol dubte, ens pots preguntar al fòrum o al TS3, la informació del TS3 de la comunitat la pots trobar en aquest enllaç.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#4
Bé, després del missatge oficial de torn ç;) dir-te que l'Arma no te res a veure amb tots aquests jocs que has jugat, allò no tenien ni un 10% de realisme. En canvi a l'Arma, que es un simulador, hauràs de tenir paciència, ganes d'aprendre, absorbir la informació com una esponja (no cal la pinya) i sobretot oblidar Hollywood. Farem de tu un home (per si de cas vigila't les sis ç:D )

El manual EBC de 200 pagines es indispensable, et recomano que t'ho llegeixis un parell de cops, i que el tornis a mirar de tant en tant, que les coses s'obliden ç;)
 
28 Desembre 2016
73
0
6
29
#5
Soc conscient que allo son jocs per passar lestona i l Arma es un simulador, se perfectament que no es un joc on els carregadors duren 20 segons, i que es molt posible disparar 1 tret cada hora!

Vaig a fer la introduccio de la campanya, aviam si vaig recordant totes les coses que te i el sistema de control.

Per cert, algu del berguedà?
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,882
86
48
#6
Benvingut welrod!

Si, l’Arma 3 tal com el fem servir nosaltres és més semblant a l’airsoft, permet una experiència molt més gratificadora que els jocs que menciones.

En quant a l’aprenentatge, jo recomano que t’apuntis a totes les partides que puguis, i així aniràs veient i aprenent com simulem.

Espero veure’t avui a la partida! :çsi: