Bohemia Interactive compra tres estudis

22 Juny 2010
124
0
0
Olot
#1
Bohemia Interactive compra tres estudis

L'estudi txec Bohemia Interactive, responsable de la saga ArmA, ha anunciat avui una compra múltiple. L'estudi ha adquirit tres estudis txecs: Altar Games, Black Element Software i Centauri Production. Amb aquesta operació, pretén consolidar-se como una de las empreses de desenvolupament més gran de l'Europa de l'Est.

Altar Games ha aconseguit certa fama amb la saga d'estratègia UFO, mentre que Black Element ha desenvolupat jocs d'acció como Shade: Wrath of Angels i Alpha Prime. Centauri Productions, en canvi, s'ha centrat en el gènere d'aventures i d'entre les seves creacions podem citar Memento Mori.

Font: http://www.bistudio.com/index.php/e...any/190-bohemia-interactive-grows-in-strength
Bona notícia que a la nostra empresa preferida l'hi vagin bé les coses :çsi:
 

Avalon

Nou usuari
26 Setembre 2010
17
0
0
33
El Maresme
#3
Quines opinions tan diverses en 2 posts ç:D

Respecte a la notícia, doncs bé, ni fú ni fà, els jocs de les empreses que han comprat tampoc es que destaquin molt.. i les empreses tampoc.. xD
 

Avalon

Nou usuari
26 Setembre 2010
17
0
0
33
El Maresme
#5
jcarrest said:
Eperem que agafin el cami bó, pero si realment es fan molt grans, faran jocs per a mases.

Demano que no es converteixi en un altre Codemaster, si us plau.....

:prot:
Bufff, espero que no, jo tinc el Operation Flashpoint 2 Dragon Rising i es un trunyo de collons, ni simulador ni hòsties... només et dic que no el tinc ni instal·lat..
 
9 Setembre 2010
137
0
0
#6
Estic d'acord amb les vostres opinions.
Si comprena akestes empreses per millorar el terreny de la simulació endavant, però si és per fer jocs per a consoles ke arrosseguin les masses no interessa.

I lo de Codemasters no té nom... compren llicències de jocs com operation flashpoint i f1 per convertir-se en jocs a mitja escala entre l'arcade i la simulació i deixar-nos insatisfets totalment del seus resultats.