Arma3Sync - Guia d'instal·lació dels repositoris

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,880
86
48
#1
GUIA D'INSTAL·LACIÓ DE REPOSITORIS per Viper

ArmA3Sync

Per poder baixar l'Estàndard cal que us instal·leu l'ArmA3sync. Aquest programa permet actualitzar els nostres addons automàticament, a l'hora que també serveix de llançador de l'A3 amb l'Estàndard. Lo bo que te es que el programa compara els fitxers de l'Estandard que teniu al vostre ordinador i els fitxers del oficials que tenim al servidor, i si no coincideix, nomes baixa els fitxers que son diferents, incloent els que faltin, i esborra els fitxers que sobren.

Podeu baixar el programa des d'aquest enllaç http://hosted.anrop.se/arma3sync.exe
Requereix Java per funcionar.

Un cop instal·lat el programa, us preguntarà on teniu instal·lat l'ArmA3. Li heu d'indicar on teniu l'arxiu arma3_x64.exe. Habitualment es troba dins la carpeta Valve (...\Valve\Steam\SteamApps\common\Arma 3).

Un cop fet això, el primer que farem serà establir les opcions de llançament, per això cal que cliqueu a la pestanya Launcher Options.
A les opcions de l'esquerra marqueu "No Splash Screen" i "Default World Empty". I a la casella de la dreta, escriviu "-skipintro".Ara aneu a la pestanya del final Repositories, i feu clic al primer botó, la creu blava.Aquí heu de posar a la primera casella, l'adreça dels diferents repositoris:

0. Basic. http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem/ArmA/repositori_a3sync/0_basic/.a3s/autoconfig
1. Terrenys. http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem/ArmA/repositori_a3sync/1_terrain/.a3s/autoconfig
2. Moderna. http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem/ArmA/repositori_a3sync/2_moderna/.a3s/autoconfig
3. Vietnam. http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem/ArmA/repositori_a3sync/3_nam/.a3s/autoconfig
4. Segona Guerra Mundial.
5. Offtopic.
X. Experimental.Un cop posada l'adreça, caldrà premer el botó "Import".Això farà que s'ompli tota la informació de sota, nomes queda fer clic a Ok.Ara seleccioneu el repositori que hem creat, i li doneu al cinquè botó. Aquest es el botó que fareu servir sempre per anar a la finestra de comprovació i baixada de l'Estàndard.Aquí el primer a fer es una comprovació, per veure si el vostre Estàndard coincideix amb l'oficial. Per fer això feu clic al botó de verificació de color verd a l'esquerra.Un cop comprovat, us sortiran tots els fitxers de l'Estàndard, amb un codi de colors.
  • Negre: Ja teniu el fitxer correcte.
    Vermells: No teniu aquest fitxer o esta modificat.
    Blaus: El servidor no te aquest fitxer i per tant s'esborrarà del vostre simulador.

Heu de seleccionar totes les carpetes, a dalt teniu una casella per seleccionar tot de cop. I feu clic al botó del Play a l'esquerra.Per poder llançar l'Estàndard directament des de l'ArmA3sync, opció per cert recomanada, heu d'anar a la pestanya Addons, i fer clic al botó de la dreta Modsets.En aquesta finestra seleccioneu els que comencen per "1RA" i feu clic a "Ok".

BC02D6B2-5EFF-4995-AA68-F019CB337AF1.png

Seleccioneu els modsets indicats en la missió (o pregunteu als companys).

Finalment llançarem l'Arma amb el botó "Start Game", a sota a la dreta.
ACRE 2

Aquest és l'addon que fem servir pel sistema de comunicació. La primera vegada que llancis l'Arma amb el nostre estàndard et saltarà un avís per instal·lar el pluguin al Teamspeak 3 (que ja has de tenir instal·lat) li vas dient que sí i ja està.