Informació Anunciat mòdul Eurofighter Typhoon

Gato

Nou usuari
Personal DCS
20 Febrer 2020
49
37
18
Barcelona
#1
Avui, a la carta setmanal de noticies, Eagle Dynamics ha anunciat el desenvolupament del mòdul de l'Eurofighter Typhoon.

L'equip de desenvolupament es un equip recentment format per crear aquest mòdul amb el nom de TrueGrit Virtual Technologies (clic per entrar al seu subfòrum a Eagle Dynamics). Es un grup format ara mateix per 15 persones (busquen programadors, per si us interessa), principalment d'origen alemany i entre ells es troba el dissenyador 3D de l'F-14 Tomcat i dos físics matemàtics per crear les físiques de vol de l'Eurofighter. El desenvolupador principal es en Gero Finke, un pilot amb 15 anys d'experiència com instructor de l'Eurofighter i comandant de l'Ala Tàctica de Caces 71 de la Luftwaffe (la mateixa unitat de la que formava part el Baró Roig, Manfred Von Richtofen). També ha estat instructor durant 10 anys amb l'F-4 Phantom. Què sabem del desenvolupament en si ?

  • Quina versió de l'Eurofighter tindrem ? L'avió base del que s'estan agafant totes les dades i informació actual es un Eurofighter Tranche 1 de la Luftwaffe. Aquest serà el model inicial que estarà disponible quan surti el mòdul. Tot i això, l'equip ha signat un contracte amb "Eurofighter Jagdflugzeug GmbH", consorci format pels 4 països (Alemanya, Itàlia, Regne Unit i Espanya) i les empreses (EADS, BAE Systems i Alenia Aeronautica) constructores de l'Eurofighter per poder fer el mòdul i tenir accés a tota la informació de l'avió (això inclou certa informació confidencial no disponible pel públic). Una vegada desenvolupat el Tranche 1, l'equip desenvoluparà el Tranche 2 i el Tranche 3, juntament amb les variants de cada país. En resum, inicialment només tindrem disponible el model alemany, però quan estigui finalitzat tindrem disponibles més de 5 versions de l'Eurofighter, incloent la Tranche 3B, la versió més actualitzada i que actualment s'està entregant als països del consorci.

  • Quan sortirà el mòdul ? Tot i que no hi ha data oficial, l'equip calcula que l'Early Acces podria estar disponible a l'hivern (al voltant de novembre o desembre), gràcies a que ja porten un any desenvolupant el mòdul de forma secreta. La versió final podria sortir a finals de primavera o a l'estiu de l'any que ve.

  • Serà multicrew ? No. L'equip ha confirmat que no desenvoluparan la versió biplaça de l'Eurofighter degut a que es una versió d'entrenament i simplement son dues cabines amb l'aviònica repetida, per l'instructor i l'alumne.

  • Quant costarà ? El mòdul s'inclourà al grup de "Mòduls Èpics" (al mateix grup on es troben l'F-14, l'F-16, l'F/A-18C, entre d'altres). Això vol dir que costarà al voltant de 80$.

  • Podrem utilitzar els Meteor-T, els IRIS-T, l'Storm Shadow, el Taurus i el sistema PIRATE ? En principi si. S'està treballant en el desenvolupament paral·lel de l'armament que utilitza l'Eurofighter i que ara mateix no es troba a DCS. Tot i això, l'avió es compatible amb els Sidewinder, els AMRAAM, els HARM, les bombes GBU i les JDAM, així que no li faltarà armament en cap moment.

Fins aquí la informació disponible de l'Eurofighter, aniré actualitzant el post a mesura que vagin sortint més coses.

FONTS:
 
M'agrades: Wotan

Gato

Nou usuari
Personal DCS
20 Febrer 2020
49
37
18
Barcelona
#2
Actualització 06/05/2020
  • L'equip de True Grit ha confirmat definitivament que en aquests moments s'estan centrant en la versió alemanya del Typhoon, implicant això que la versió inicial serà un Eurofighter Typhoon de la Luftwaffe i que no portarà certs sistemes i armament, com els míssils Brimstone i els míssil de creuer Storm Shadow (tots dos desenvolupats exclusivament pels Typhoon de la RAF).

  • Alguns sistemes de l'avió, com el sistema el PIRATE, no estaran disponibles en la versió inicial, donat que Alemanya no ha inclòs aquests sistemes en els seus Eurofighter fins al Tranche 3 i els retrofits equivalents. El que si inclourà l'avió però es el sistema E-SCAN, un software desenvolupat per Alemanya pels seus avions que utilitza el radar CAPTOR per guiar diversos míssils de forma simultània.

  • Les imatges mostrades per True Grit mostren tant Typhoons del Tranche 1 com del Tranche 2, però en cap cas del Tranche 3, al que de moment no haurien tingut accés.

Imatges compartides recentment per True Grit mostrant el desenvolupament: 
M'agrades: Wotan