Allistament

21 Març 2020
2
0
1
57
#1
Hola,

Nick: AYNULATAC
Experiència amb simuladors: molts anys i moltes hores amb el Flight Simulator
Experiència amb DCS Wold i quin/s aparells t'interesa volar. Cap experiència amb DCS. Cap avio triat com a prefereit, encara.

Remenant per internet, sembla que per començar aconsellen el F5E. No és un avio que m'atregui gaire. Abans agafaria l'A10c o l'F16.
Què m'aconselleu?

Gracies!
 

Gato

Nou usuari
Personal DCS
20 Febrer 2020
49
37
18
Barcelona
#2
Hola ! Benvingut ! Doncs pel grup ens estem decantant més últimament pels F-14, F-16 i F-18, tot i que un gran nombre de nosaltres té l'F-5 comprat. Jo t'aconsellaria que per aprendre les bases del simulador primer comencessis amb l'avió base, el Su-25T, i quan el tinguis més o menys dominat comencis amb un mòdul (tot i que algú dels meus companys et dirà una cosa totalment diferent). Personalment jo vaig començar directament amb l'A-10C, que té un sistema de vol més o menys fàcil i el sistema d'armes es relativament senzill, tot i que dominar-lo costa certa quantitat de temps. A més els seus sistemes son molts semblants als de l'F-16 i l'F-18. Respecte aquests dos, alguns et diran que agafis l'F-16, però la gent adulta, real, de veritat, que surt a aixecar el país a les 6 del matí, et dirà que dels dos l'únic que es un avió real es l'F-18.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Respecte aquests dos, alguns et diran que agafis l'F-16, però la gent adulta, real, de veritat, que surt a aixecar el país a les 6 del matí, et dirà que dels dos l'únic que es un avió real es l'F-18.
Ja saps, si vols aixecar-te a les 6 del matí a morir-te de son tot el dia m'entre voles una cosa que amb prou feina arriba als 9 G, agafat l'F18. En canvi si vols volar un caça de veritat capaç d'accelerar molt més que la carraca del F18, compra't el F-16C ;)
 

LeidanWing

Nou usuari
Personal DCS
12 Març 2019
25
20
3
35
#4
Hola Alunyatac.

Actualment no tenim esquadres organitzades d'avions, només tenim un escuadro "legacy" d'A-10c, pero estem planejant expandir el grup de DCS i crear esquadrons dels avions que més voli la gent. Encara no hem decidit quins farem pq com dic depen del que la gent més vulgui volar, però els candidats més ferms son l'a-10c, el f/a-18, el f-16 i el harrier.

Jo personalment et recomano que li donguis una oportunitat al F-18, es l'avió més polivalent, més accessible i que mes gent te actualment. Però si hi ha algun altre avió que t'agradi més dels més "famosets" segurament també será una bona tria. Com t'he dit al altre post de benvinguda, entra al Discord i allà ho podem parlar amb calma.
 
Last edited:

Wotan

Miquelet
Personal DCS
25 Octubre 2010
588
51
28
Catalunya
#5
Benvingut! Tal i com diu en Gato, els que més utilitzem son el 14, 16 i 18. Tots son bons aparells, i per mi el que decanta la cosa cap el 18 és el tema carrier... sortir i tornar al portaavions és una molt bona expèriencia.
El que has de tenir clar, és el que més t'agrada fer amb l'avió en qüestio. L'A-10 és molt bon avió, però amb una tasca molt concreta. El 16 i el 18 poden fer "de tot", el 16 és més ràpid, però més lleig. És qüestió de gustos:LOL:

De totes formes, els autèntics masters de l'esquadrò, volen el Harrier i helicopters.

PD: el F5 és molt bon avió, molt ben modelat, però molt limitat amb el radar i l'atac a terra... Però és per molt divertit de volar...

Salutacions.

:volador: