Allistament

18 Gener 2018
18
0
0
Martorell - Catalunya
#1
Hola! Em dic Jordi i tinc 26 anys. Sóc jugador de jocs de simulació militar però sempre ho he fet en solitari a causa de les traves de l'idioma. M'agradaria unir-me a aquesta comunitat per jugar a Arma 3 en companyia i seriositat.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
911
75
28
#2
Benvingut!!!

Per formalitzar la inscripció al grup d'ArmA et recomanaria que també et presentesis a la secció d'allistament interna del grup.

Allà et donarem més instruccions perque puguis jugar amb nosaltres quan abans millor.

:çsalut:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

Tenim un grup del whatsapp on fem vida, anuncis i organitzem partides, si vols que t'incloguem si us plau envia'm un privat amb el teu numero de telefon.
I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.