Allistament roca1996

19 Octubre 2017
59
0
6
23
Calafell
#1
M'he assabentat d'aquest grup per Steam, i com no, m'encanta la gran idea i la comunitat. Encara més amb els temps que corren :çseny: , teniu tot el meu suport.

M'he llegit el forum de com allistar-se i les normes.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
905
75
28
#2
Benvingut a Cavallers del Cel!! :çsalut:

Actualment tenim seccions actives al DCS i a l'ArmA 3. Pròximament també a l'Star Citizen. Per tal de formalitzar la teva inscripció et recomano que et presentis a les seccions on vulguis participar i se t'atendrà en tot el que necessitis per tal que puguis estar jugant amb nosaltres en un tres i no res.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#6
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

Tenim un grup del whatsapp on fem vida, anuncis i organitzem partides, si vols que t'incloguem si us plau envia'm un privat amb el teu numero de telefon.
I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.