Allistament Lagia8

lagia8

Nou usuari
25 Febrer 2017
41
4
8
#1
Hola buenas a tots! Sóc lagia8, CC_Lagiacrus a l'Arma m'acabe de clavar-me a aquesta comunitat, ja feia prou temps que volia jugar a l'Arma3 de forma més realista. Ja he jugat abans a l'Arma3 (180 hores) així i tot mai he jugat de forma realista amb altra gent, així que espere aprendre a fer-ho amb vosalres! M'agradaria saber que fer, sé que hui hi ha una partida de 22:00 a 2:00, però no he fet res rel'lacionat amb l'académia ni res, així que agrairia saber per on començar. ç?|
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Benvingut al grup de l'ArmA, aquest es dedica principalment a partides cooperatives i de tant en tant fem partides amb d'altres grups d'internet, regularment també fem instruccions de combat. El simulador que fem servir es ArmA 3. En aquest enllaç tens informació de com funciona i els principals enllaços que necessites, com quins addons fem servir al grup.
En aquest PDF que també pots baixar tens uns resum de tot el necessari per començar.

Recorda que tenim un grup del Whatsapp molt actiu que fem servir per organitzar les partides i avisar-nos de novetats del grup, si vols entrar digues-nos per privat o TS3 el teu mòbil.

Si tens qualsevol dubte, ens pots preguntar al fòrum o al TS3, la informació del TS3 de la comunitat la pots trobar en aquest enllaç.