Allistament HunterA3

Status
No està obert per a més respostes.
27 Setembre 2018
2
0
1
#1
Hola,

el meu nick es HunterA3 i he conegut la vostra comunitat cercant per internet. Tinc bastanta experiència en la sèrie d'arma, que es la subcomunitat que més m'interessa per temes de temps en aquest moment, i en l'âmbit de la simulació en general. Tot i que prefereixo una combinació de Coop i TvT, he vist en els últims dies que s'està preparant partides interclan amb altres grups. He anat veient els diferents videos de les partides i, entre el que he observat i els addons que utilitzeu, crec que el grup s'adapta a la meva forma de jugar.
 

admin

Administrator
Moderador
18 Setembre 2018
3
0
1
#3
L'administració de la comunitat juntament amb el Personal responsable del grup de l'Arma, ha decidit rebutjar la teva petició de formar part de la comunitat i dels seus grups. Creiem que les nostres partides i la forma de fer en aquesta comunitat no seran del teu gust, i no casaren amb els nostres requisits.

Al mateix temps, hem rebut informacions contradictòries de tercers que ens fan dubtar del teu compromís amb la comunitat. Per aquest motius, rebutgem la petició de formar part de la nostre comunitat i et rescindim els permisos que t'havíem donat.
 
Status
No està obert per a més respostes.