Allistament Democles

13 Febrer 2018
6
0
0
#1
Bon dia!

El meu nom es Democles, tinc 20 anys i sóc de BCN. Tot i que mai he practicat simulació militar cada cop tinc més ganes de provar-ho.
M'han parlat molt be de la vostra comunitat d'Arma 3 i m'encantaria unir-me. El meu problema es que tinc horaris molt irregulars i seré més actiu algunes setmanes que altres, espero que no sigui un problema molt greu!

Espero apendre molt amb vosaltres i disfrutar-ho!
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#4
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

Tenim un grup del whatsapp on fem vida, anuncis i organitzem partides, si vols que t'incloguem si us plau envia'm un privat amb el teu numero de telefon.
I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.