Allistament Dango

22 Novembre 2017
4
0
0
#1
Hola em dic Edo, 21 anys, soc nou en aixo dels simuladors pero un amic (enricpc) m'ha parlat molt be de l'arma3 i aquesta comunitat.
Espero que ens portem molt be i que sigui una gran experiencia. :çcast:
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,641
32
48
#3
Benvingut al món de la simulació Dango! :çsalut:

Passa pel forum de l'Arma i registret també allà. Trobaras informació sobre com instal.lar tot el què cal, així com alguns dels procediments i normes bàsiques que fem servir al grup de l'Arma. Al principi pot intimidar una mica, però si t'agrada la simulació disfrutaras molt.

Per cert, tenim un canal de whatsapp. Enviem a mi o a en Viper un missatge privat amb el teu telefon mòbil si vols accedir-hi. Allà normalment comentem jugades i organitzem partides no oficials.

Si instal.les tot a temps i has jugat la campanya de l'Arma 3, o creus que tens uns mínims coneixaments pots apuntar-te també per la partida de dissabte. Els coneixaments bàsics són orientació amb brujola, navegació amb mapes, i fer punteria amb l'arma regulant distàncies. Gran part d'això s'explica al pròleg de la campanya d'un jugador de l'Arma, i funciona més o menys com a la vida real.

Si veus que no entens bé el pròleg o no saps com funciona quelcom tenim un programa d'ajuda a novells i de tant en tant fem mini-cursets. I sobretot no tinguis por a preguntar, sigui aquí al forum, al whatsapp o a les missions.

Fins aviat!

:çruc: