Allistament Aramlluna

aramlluna

Nou usuari
3 Juny 2016
16
0
1
59
Barcelona
#1
Bona tarda.

Em dic Josep però el meu nom de guerra es "aramlluna" (els noms de dos dels meus fills) . Soc nascut a Girona, fa nomes 52 anys i visc a Santa Coloma de Gramenet. Casat, amb tres fills de 20, 9 y 4 anys. Vaig ser militar (tonteries que fas quan ets jove) i ara em dedico a la seguretat privada. No es que m´agradi, però no està la faina com per ser sel.lectiu.
Be, soc un boig de tot tipus de simuladors, tant de combat com de carreres. Els jocs que ara em porten per el maravellos mon virtual son Raceroom, GTR2, Spintires, F1 2013 i GT Legends (de conducció) ; DCS, IL2-1946 i MFSX de simulacio aèrea i tota la saga Total War.

Malgrat portar molts d´anys jugant, sempre ha estat offline. Es ara que m´animo a fer-ho online, a veure com està la cosa.

Es un gran plaer trobar una comunitat catalana, ara que estem a un pas de ser pais.
Disculpeu el meu català escrit però, malgrat que a casa som catalan de tota la vida, a la meva època no es feia català a l´escola i he tingut que ser autodidacta.

Salutacions.
 

Kopant

Més pesat que Kuban
12 Abril 2014
1,207
2
38
Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya
#2
Bones Aramlluna, i sigues benvingut a Cavallers del Cel :çsi:, sempre és un plaer trobar gent amb la mateixa afició que nosaltres i esperem que et sentis aquí com a casa. :çseny:
Els simuladors que més actius estàn en aquests moments a la comunitat són DCS en l´apartat de simuladors de vol, i Arma 3 en l´apartat de simuladors de combat, però com podràs veure per la web i el fórum, són molts els simuladors que es toquen segons la gent disponible i interessada en cada moment.
En el que respecta a DCS, en aquest moments estem volant l´A10C, el Mirage 2000C, el Ka-50 i el UH1 i ja tenim alguns membres que han adquirit el nou i flamant Gazelle SA342 i que també l´estàn volant.
No dubtis en preguntar qualsevol dubte que tinguis i estarem encantats de poder-te ajudar...

Salut i ales! i com deia abans, benvingut a Cavallers del Cel ç;)

Kopant :volador:

PD: et convido a que quan puguis et passis pel TS per presentar-te i coneixer-nos millor, :çcerv: l´horari més habitual sol ser a partir de les 22:00, els dimecres dijous i divendres i la majoria de diumenges a partir de les 19:00, també molts dilluns trobaras gent al TS a partir de les 22:00
 

Wotan

Miquelet
Personal DCS
25 Octubre 2010
588
51
28
Catalunya
#4
Benvigut a la comunitat! Doncs si no has probat mai el on-line, ja veuràs com t'agrada. No te res a veure amb volar tot sol, sobre tot si tens algún company que va fent de les seves... ç:D
Ja ens veurem pel TS, que com més siguem, més riurem..

Salut! :çsi:
 

Gosdatura

Més pesat que Kuban
5 Desembre 2010
1,422
9
38
51
Figaró-Montmany (VR)
#5
Benvingut!! :çsalut:

Parlant de jocs de volant, has provat el rFactor2?. Està pensat sobretot per a curses online. Compres el simulador, però els circuits i cotxes els crea principalment la comunitat de modders i són de franc.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#6
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.
 

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#7
Benvingut. Coincidim en simuladors de vol, i en els Total War, quina gran saga!
 

aramlluna

Nou usuari
3 Juny 2016
16
0
1
59
Barcelona
#8
Gosdatura said:
Benvingut!! :çsalut:

Parlant de jocs de volant, has provat el rFactor2?. Està pensat sobretot per a curses online. Compres el simulador, però els circuits i cotxes els crea principalment la comunitat de modders i són de franc.


Per participar en carreres online, es molt millor el IRaccing. Es te que pagar la copnexio (hi ha ofertes) i es tenen que comprar circuits i cotxes. Per`el que el fa molt especial, son les regles establertes, ja que hi ha categories i et donen punts per comportement a pista i per resultats. Mira a youtube i fliparas.