LuiRaces

Nou usuari
29 Gener 2019
36
6
8
52
Barcelona
#1
Bona a tarda,
Estic intentant fer un perfil per el SU-25T al DCS i aixi poder començar a fer les missions de traininig, pero tinc algún problema i ja no se si son drivers de teclat, el software de programació de Logitech, el Pxxx win10 x64 que fa el que vol ...

Tinc instalat el software de Logitech 8.0.213.0 amb driver del HOTAS 8.0121.0 per win10 X86 i esta conectat a torrre PC en USB 2.0 ( no en 3.0 que he llegit pot donar problemas, en DAC no he provat )

Dins de Windows segons controlador de X52 tot funciona OK ( he desactivat lo del embragatge consell llegit en altres foros ).
El perfil carrega bè, surt nom al MFD de gasos del perfil, les etiquetes dels botons també … I quan el carrego surt icona en color verd abaix Esquerra que vol dir perfil carregat.
Obro el DCS vaig a misio de traning nº 1 del SU25-T .. i res, no reacciona …

Si faig perfil amb el propi perfilador del DCS, tot va de conya, pero no veig en pantalla del MFD dels gasos les etiquetes de les funcions i a part no se com aprofitar els 3 modes que cada boto te per ser configurat …

He cercat info a la xarxa, i si que veig gent que es queixaba de drivers antics i que aquests ultims solucionaven .. I es recomana fer una neteja de carpetas abans de instalar controladors .. Pero no es el meu cas , el meu equip es net de antics drivers …

Si que tinc algún dubte amb el putu win10 .. cada vegada que reinicio si vaig a dispositus, tinc dos teclats, el gaming ( Un G11) i un generic .. I amb el ratoli igual surt el Razer i un generic .. Que sempre elimino i sempre tornen... o_O
I dins de administrador de dispositius, veig 4 drivers per teclat i dos per ratoli.
Pero al mateix temps crec que no entren en conflicte, ja que amb el perfilador del joc SI que puc programar botons del mando … Es a dir, les teclas de la funcio "X" del DCS correspon bè al boto "X designat" …

Si teniu alguna idea o sugeriment ... Soc tot orelles, potser algú s´hi ha trobat amb el mateix.
SI voleu captures o algo les pujo de bon grat …

Gràcies a tots per la vostra atenció.

Salutacions
Lui
 
Last edited:

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#2
Personalment i havent conegut aquest HOTAS, et recomanaria passar olimpicament del programador (jo en el seu moment feia servir el de Mad Catz) i configurar-lo directament al DCS (es com jo tinc ficat el Warthog). Si que perds algunes funcionalitats com les macros i tal, però no son necessàries realment. Jo per volar gairebé no faig servir cap piu de la palanca de gasos, aixi que suposo que amb els quatre botons que hi ha ja et serà suficient.
 

LuiRaces

Nou usuari
29 Gener 2019
36
6
8
52
Barcelona
#3
Per ara vaig tirant amb el perfilador del joc per fer les primeres de training … Pero despres es complicara amb més botons , no sé ..
Pero entenc que deu haver una solución .. I en XP el programa STT funcionava bè ..
No sé ..
Ja us anire explicant, avui instalo els flight rudders pedals , potser unificant el driver que veig te la mateixa numeració x64_8_0_213_0 ...

i te un README que diu :

Software de timón/pedales para vuelo
Instala controladores y software para programar el timón/pedales para vuelo.
Nota: Debe desinstalar el software de programación Smart Technology antes de instalar el
software nuevo.

'Después de haber instalado el software nuevo, se deben copiar los perfiles
de juego de la ubicación antigua:

C:\Users\Public\Documents\SmartTechnology Profiles
a la ubicación nueva:
C:\Users\Public\Documents\Logitech\Flight Rudder Pedals

¿Por qué actualizar?

•Se ha agregado análisis opcional
 

LuiRaces

Nou usuari
29 Gener 2019
36
6
8
52
Barcelona
#5
Gràcies Divadov, els hi he escrit , pero com dius, no tinc cap confiança.
I fa rabia perque una cosa tan sencilla de fer i et passes tres dies trencan-te el cap per trobar solucions.

Aquesta tarda / nit misteriosament sembla que ja funciona ..
No les tinc totes a la llarga, pero el perfil funciona.

He desinstalat els soft i els drivers del X52, pensant que Logitech ho havia unificat tot amb un unic Soft+driver dels Pro Rudder pedals…
Pero no, cada dispositiu te el seu software.
Un vegada tot instalat de nou, ejecutant com administrador, he obert el softw del X52 he carregat el perfil i al obrir el DCS ( fent la 1era misio de training) el boto de les baterias ON/Off (funciona !!) pero el segon pas, el de llums de navegacio NO ...

M'extranya, torno a obrir el softw del X52, i al boto on tinc les llums de Nav borro les tecles i les torno a posar ( pensant, quina tonteria estas fent ... ) grabo perfil, el carrego al X52, obro DCS.. i bingo .. funciona...
Total he refet el perfil ( per sort era poca feina ) i la cosa va funcionant ... De moment.

Ara tinc algún problema de config amb els rudders .. Fa coses rares .. Pero deu ser cosa de config i mirar-ho bè, amb paciència.
Lo raro es que he pensat que per els pedals fer servir directament el perfilador del joc .. pero encara no m'ensurto, vull modificar la W pero dins del camp del rudders no em surt cap opcio … I modificar la sensibilitat del la funció del TIMO (Z-X)
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#9
Si, jo recordo que a mi em feia coses rares quan carregava un perfil, com que deixava de funcionar de sobte o directament no mostrava res carregat. No se com t'afecta realment, però jo pel Warthog no faig servir el Target per configurar-lo, tot i que podria, basicament perque per volar l'F-18 no m'ha fet falta (ho tinc perfilat internament al DCS). No se quin avió vols volar tu o si estas acostumat a fer-ho d'una altra manera, però jo abans de tocar perfils comprovaria si pots fer-ho directament al DCS.

Els pedals segur que els hauràs d'ajustar i anar configurant-los fins que estiguis còmode, per defecte solen fer coses rares. Et recomano posar una "deadzone" per evitar problemes i una corba de desplaçament per evitar que se te'n vagi l'avió a la Xina jeje.
 
29 Abril 2017
52
13
8
Lliça de Amunt
#10
Jo el vaig comprar a amazon y quan vaig veure tot això abans dels dos mesos el vaig tornar. :love: Amazon for Ever :love:

He agafat el X-56 i tot va quasi perfecte; les llums del X-56 tambe es poden configurar, pero ningú sap perquè a mi em surten en dos colors per defecte, si canvio el color llavors canvien totes a un color.

He parlat amb els prepotents del suport :eek:(n):sleep: i ho he tingut que deixat així, amb dos colors mola mes.

No sé si soc el únic que té aquest model en dos colors :LOL::LOL::LOL:
 

LuiRaces

Nou usuari
29 Gener 2019
36
6
8
52
Barcelona
#11
Començo amb Avio Su-25T per ara, per anar aprenent ...
Mès endavant, no se .. El tomcat F14 que he vist avui al video te bona pinta .. o el F16/18 ..

La pedalera funciona pero fa coses rares si ..
A terra perfecte menys que no aconseixo que freni amb els 33% dels pedals i obri paracaigudes de fre al 100 % i en vol si faig timo brusc, tambe fa un 10/15% de alabeig .. i tinc que anar rectificant amb el Joy.
Potser necesitarè ajuda per entendre el configurador del DCS perque te pinta que algo no faig bé.

He rebut resposta dels superbis, desprès ho pengare aquí, per si de cas algú l´hi pot servir en un futur.
 

LuiRaces

Nou usuari
29 Gener 2019
36
6
8
52
Barcelona
#12
Verifique las actualizaciones de Windows.

Asegúrese que su versión de Windows está completamente actualizada antes de descargar e instalar cualquier controlador para dispositivos Saitek. Si no sabe si está actualizada o, no está seguro de cómo actualizarla, consulte la Actualización de Windows de Microsoft: Preguntas frecuentes.


Verificar la ubicación de descarga:

- Asegúrese de descargar los controladores correctos para su producto de la página de Saitek (
http://www.saitek.com/uk/down/drivers.php)

- Seleccione su rango de productos de las opciones en el menú. Para los controladores de vuelo Pro, H.O.T.A.S. y los Paneles elija Pro Flight. Para Joysticks elija Cyborg.

- Seleccione su producto de la gama.

NOTA: Si selecciona un rango o producto incorrecto, puede actualizar la página web (o presionar F5) para comenzar nuevamente.

- Seleccione una opción de descarga basada en su versión de Windows y su calificación de bit.


- Haga click en "Descargar controladores" para comenzar la descarga. Una vez que se descargue el archivo, puede ejecutarlo. Siga las instrucciones de la pantalla. Cuando se le solicite, conecte el/los dispositivo/s.

- Haga clic en Instalar para continuar con la instalación del controlador.


Reinstale los controladores HID.

- Abra el Administrador de dispositivos. Presione y mantenga presionada la tecla Windows, luego presione la tecla R. En el cuadro Ejecutar, escriba DEVMGMT.MSC y haga click en Aceptar o presione Intro.


- Haga clic en la flecha junto a "Dispositivos de interfaz" para expandir la sección (también deberá expandir la sección Dispositivos de bus serie universal si tiene un X-55 / X-56 o un Panel de instrumentos de vuelo profesional).

* NOTA: Cualquier dispositivo que funcione incorrectamente tendrá un estallido amarillo o rojo al lado de su entrada.

- Desinstale todas las instancias de su dispositivo desde el "Administrador de dispositivos" en todas las secciones. Para desinstalar el dispositivo, haga click con el botón derecho en la entrada correspondiente y seleccione Desinstalar. Haga clic en Aceptar en la ventana Confirmar desinstalación del dispositivo.

* NOTA: Si corresponde, seleccione la casilla de verificación debajo del mensaje de advertencia.

- Desenchufe y vuelva a conectar el dispositivo. Si todavía hay controladores Mad Catz o Saitek, repita el paso 3. Si no hay entradas Mad Catz o Saitek visibles para su producto, vaya al paso 5.


- Si solo ve el dispositivo de juego compatible con HID o el dispositivo compatible con HID y las entradas del dispositivo de entrada USB, entonces reinicie la computadora.

- Después del reinicio, abra el Administrador de dispositivos y verifique las entradas del controlador Saitek o Mad Catz. Si hay alguno presente, repita los pasos 3-5. Si no hay tales entradas, vaya al paso 7.

- Si después de reiniciar la computadora, solo ve el dispositivo de juego compatible con HID o dispositivos compatibles con HID y las entradas del dispositivo de entrada USB para su producto Saitek, la reinstalación del controlador HID funcionó. Cierre el Administrador de dispositivos y use el dispositivo o instale el controlador de Logitech.


Actualice manualmente los controladores HID y USB para su dispositivo

Siga los pasos en la sección "Verificar ubicación de descarga" de este artículo (segunda sección).
Extraiga los archivos del controlador, ubique y actualice el controlador para los dispositivos HID y USB de su dispositivo como se describe en el artículo "La instalación del controlador del dispositivo Saitek no se completa" (
https://logitechsupport.force.com/saitek/s/article/Saitek- device-driver-installer-does-not-complete).