Important Activitats oficials de la comunitat

Status
No està obert per a més respostes.

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,660
32
48
#1
Activitats de la comunitat

Les activitats oficials de la comunitat estan obertes a tots els membres sense cap requeriment previ. Tothom s'hi pot apuntar des del canal #activitats-assistència del Discord de la comunitat.

El dia de les activitats és dimarts a les 22.00 (horari central europeu).

Normes de convivència

Per assegurar que tothom pugui gaudir de la simulació, les activitats es regiran per les següents normes. El responsable de l'activitat vetllarà pel seu seguiment, i en casos necessaris i amb el fi de garantir una millor experiència per tothom, podrà treure aquells qui no les segueixin.

1. Saber com funciona el simulador de l'activitat a nivell bàsic. Exemple, en el cas de l'Arma, haver fet els tutorials basics (Bootcamp) i entrenaments VR.

2. Per evitar sons externs que puguin trencar la simulació, s'ha de tenir configurat i activat el mode "Push To Talk" al TeamSpeak 3 durant la missió.

3. Per tal d'evitar trencar el ritme de l'activitat, si algú vol entrar en el transcurs d'aquesta -per el motiu que sigui- haurà de comunicar-ho previament al administrador de l'activitat per Discord i esperar les seves indicacions.

4. L'idioma de totes les activitats de la comunitat és el català. Per evitar malentesos caldrà entendre'l i parlar-lo amb una mínima fluidesa.

5. Ser major de 16 anys. En el cas de menors es demanarà un grau extra de maduresa.

6. Com que l'objectiu de les activitats es simular, caldrà evitar fer qualsevol acció que puguin trencar la immersió.

7. Per garantir una millor simulació, dins de l'activitat es seguirà una cadena de comandament establerta.

8. Per tal de mantenir la immersió, les critiques sobre temes tècnics del simulador, el lideratge i si escau l'edició de la missió, es faràn de manera respectuosa després de la missió.
 
Status
No està obert per a més respostes.