[21-05-2020] Campanya Kuban Yak-7, missió 4

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#1
Data de la missió: 21-05-2020
Hora: 22:00 (cal ser present a l'hora en punt, a no ser que s'hagi notificat abans, els pilots que es connectin més tard no podran participar en la missió)
Aparell: Yak-7B ser.36

Com que utilitzarem el generador de missions PWCG la missió i el briefing se sabran just al moment de començar la missió.
 

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#2
Briefing

Data: 05/04/1943

Objectiu: Patrullar l'espai aeri proper a Mingrelskaya i destruir qualsevol objectiu aeri.

2020_5_21__20_21_3-2.jpg

Debriefing

Participants:
  • Gato RTB (aterratge d'emergència)
  • Gosdatura RTB (aterratge d'emergència)
  • Leidanwing KIA (impacte contra avió enemic)
  • Wotan RTB
  • Viper RTB
  • rush KIA (explosió per danys de l'avió)

Objectius destruïts:
  • 5 Ju-88
  • 2 He-111
  • 1 Ju-87

La patrulla es va dividir en dos grups i va procedir a atacar grups de bombarders Ju-88 que es trobaven a la zona aparentment sense escorta.
 
Last edited:

Gosdatura

Més pesat que Kuban
5 Desembre 2010
1,422
9
38
51
Figaró-Montmany (VR)
#3
Sortim amb alguna virolla de més (s'ha de controlar el vodka :p). El reagrupament un cop enlairats aquest cop ha estat força ràpid i he ordenat rumb 340... però la meva dislèxia m'ha fet agafar rumb 40. Per a dissimular, he dit que els núvols m'estaven complicant la navegació, però el cert és que el compàs marca el que marca, amb núvols o sense.
Un cop a la zona del front hem vist bengales llençades des de terra, però sense saber si eren pròpies o de l'enemic, així que hem continuat la patrulla.
El nostres camarades de terra ens han avisat de la presència d'avions enemics al nord, sobre Fedorovskoye i cap allà hem anat. Com no sabíem a quina altura estaven i no veient contactes alts, decideixo baixar a mirar sota els núvols... i just quan ja havíem baixat és quan en Gato i en Viper m'han avisat de contactes força amunt. Hem pujat i hem identificat un vol de Ju-88 (hi havia també un vol de A-20 per la zona), iniciant la persecució. He enfilat el 3er Ju-88 enviant-li unes quantes ràfegues. L'avió ha caigut en barrina, però jo he gastat tota la munició de canó en l'atac. En Viper i en Gato s'han encarregat dels altres 2 (es veu que hi havia una altre grup de 3 Ju-88, però jo no n'era conscient en aquell moment).
Un cop finalitzats aquests atacs, mirem de reagrupar i tornar cap al front a l'oest, on teníem avís de més avions enemics. El reagrupament no s'aconsegueix i acabem atacant cadascú a la seva. En una primera passada lateral i des de sota, provoco danys en el líder d'una formació de He-111. Faig una segon atac sobre el número 2 de la formació, sense apreciar danys. Em remunto i torno a picar cap al líder, que s'havia separat de la resta, a veure si puc rematar-lo. Li engego una bona ràfega, però no sembla que li provoqui gaires danys més dels que ja tenia i decideixo passar-li per sobre. Just quan estic a sobre d'ell, noto impactes i que el motor ja no gira rodó. Decideixo abandonar el combat i aviso als camarades que torno a base.
Just al separar-me de l'acció ja veig que s'embruta el parabrises de l'oli que perd el motor, així que acabo aterrant a la base que tenim al nord d'Abinskaya sa i estalvi... i amb temps suficient per a fer-li d'ATC a en Gato, que al cap de poca estona estaria en la mateixa situació que jo (perdent oli).

Salut!
:çcerv:
 
M'agrades: rush