Important ¡¡¡ La comunitat fa el 10è aniversari !!!

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
10è aniversari de la Comunitat Catalana de simulació els Cavallers del Cel

Avui 14 de Juny la comunitat dels Cavallers del Cel compleix el 10è aniversari de vida. Ja fa 10 anyets que estem aquí passant-ho bé amb les nostres missions i els nostres companys.

Molt ha passat des d'aquell Juny de 2010 quan vaig crear la comunitat sense un duro. Hem tingut diferents grups, anades i tornades de companys, dos admins nous, diferents projectes, alguns que s'han complert d'altres no, i moltes moltes missions i hores de diversió.

Vam començar amb una web sencilleta feta en Joomla 1.5 i un forum phpBB, era tot modest però funcional, i amb això vam tirar molts anys, li vam treure tot el suc possible a pesar de les seves limitacions tècniques.

badges.jpg
L'única foto d'arxiu que tinc del web original per desgracia.

Vam passar a un nou web més dinàmic i visualment més impactant, però que al final de la seva vida ens donava una mica de problemes de velocitat. L'anècdota graciosa és que vaig crear aquest nou web perque intentant actualitzar la versió de PHP de l'anterior me'l vaig carregar, així que vaig aprofitar per fer-la tota de nou xD

miniatura_web.jpg

Fins a tenir el web actual, visualment molt més atractiu, i amb un nou fòrum basat en Xenforo2 super potent. A més d'això tenim el TS3 que sempre ens ha acompanyat, el Discord, la nova eina de la comunitat que vam fer servir per substituir el Whatsapp, i els nous dominis de documentació. Tot un seguit d'eines que han potenciat molt les nostres capacitats.

miniatura_web.jpg

Durant aquests anys hem vist créixer la comunitat poc a poc, amb temporades dures on hi havia menys activitat, amb baixes, però sempre amb il·lusió tirant cap en davant. I avui dia vivim els millors moments de la comunitat, amb 4 grups molt actius, moltes ganes de millorar encara més, activitats constants, un Discord que no para de bullir i un futur molt brillant per nosaltres.

Des de l'Administració de la comunitat us volem donar les gràcies a tots per fer possible aquesta comunitat, amb la vostra empenta heu fet possible arribar a on som ara.

 
Last edited: