Dissabte 22 de Desembre a les 22:00 h - Wing Shield

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
966
82
28
#1


REQUISITS

ArmA3 + APEX + Moderna Ampliada


NORMES
Normes de convivència a les partides.

SITUACIÓ

27 d'Octubre de 2019, USS Bataan, Costes de Chernarus. La regió de Zagoria del Sud sempre ha estat una terra en disputa, des de l'enfonsament de la URSS, diversos bàndols se n'han anat disputant el control. Per una banda, els russos nostàlgics amb l'època soviètica s'han fet forts al govern local gràcies a una gran campanya de manipulació per part de la Federació Russa.

Per l'altra banda, la població autòctona reivindica no estar sotmesa als designis de Moscou i es creu que podria esclatar una guerra civil en qualsevol moment. Una petita coalició internacional, liderada per els Estats Units d'Amèrica ha decidit de donar suport a la població pro-occidental i engegar una campanya d'operacions per a debilitar el poder militar de l'exèrcit, principalment contaminat per la propaganda russa.

Forces amigues:

- Force Recon Platoon
- 22nd Marine Expeditionary Unit
- US Navy

Forces enemigues:

- Exèrcit de Defensa de Chernarus (CDF)
- Guàrdia Nacional de Chernarus (paramilitars pro-russos)

MISSIÓ

El comandament de la coalició ha decidit que la major part de les operacions seràn dutes a terme mitjançant bombardeigs precissos amb missils de creuer i missions de foc del grup d'atac Carl Vinson. Per a poder efectuar aquestes missions amb total garantia hem d'eliminar les defenses anti-aèries de Zagoria del Sud, principalment les bateries SAM S-400 a punt d'estrenar. Creiem que la zona de Zagoria estaria coberta per una sola bateria localizada en algun punt proper al Castell de Rog. Degut a la mobilitat de les bateries, aquestes estarien canviant constantment d'emplaçament per la qual cosa cal actuar amb celeritat. L'objectiu d'aquesta missió es localitzar les bateries S-400 i inutilitzar-les en la seva totalitat juntament amb el corresponent radar.

Inteligència creu que les bateries i el radar s'haurien de trobar a les proximitats del Castell de Rog, es realitzarà una infiltració amfibia durant la nit i es pentinarà la muntanya de Rog i els seus voltants, un cop localitzades les bateries, s'atacaràn i es destruiràn. Posteriorment, l'equip haurà de refer el camí i sortir novament amb les zodiac. Cal evitar sigui com sigui les poblacions civils i les infraestructures.

Normes d'Enfrontament:

- Qualsevol home adult en edat militar armat, amb intencions violentes, és considerat enemic. Cal indentificar positivament abans d'obrir foc.

EXECUCIÓ

1- Equipació i briefing a USS Bataan.
2- Inserció al IP Mike amb CRRC.
3- RECON de Rog (waypoints a discreció).
4- Atacar i inutilitzar bateries S-400.
5- Extracció mitjançant les CRRC.

ADMINISTRACIÓ/LOGÍSTICA

Vehicles

CRRC

Suport

N/A

Abastiment

USS Bataan

COMANDAMENT/SENYAL

Hitman 1: Force Recon Team.
Hitman 2: Force Recon Team.
Sierra: Binomi SS.

ROLS

2 x Force Recon Team (6)
2 x Scout Snipers
2 x USMC Pilot

SERVIDOR

- Comunitat

EDITOR

- Atunero

APUNTATS

ASSISTENTS

AAR
 
Last edited: