Curs EBC, Examen i SERE, Diumenge 29 d'Abril

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


Descripció de la classe

Primer farem l'examen final de curs. Consta de 53 preguntes (no flipeu, son super fàcils i curtes de respondre). La majoria de preguntes són tipus test amb 4 opcions de resposta, sent només una valida. Les poques preguntes amb resposta lliure les heu de respondre de manera senzilla, no es busquen respostes complexes a no ser que s'indiqui a la pregunta. L'examen el fareu per web. Tindreu un temps limit per completar l'examen. Encara que no podem controlar que feu trampes i consulteu el manual, us demanem que sigueu sincers amb vosaltres mateixos i no ho feu, tots som grandets i sabem que els exàmens son una manera d'avaluar-nos nosaltres mateixos, no només els examinadors. Un cop hagueu enviat l'examen, ja us donarem la nota i el dictamen final del curs un altre dia, amb els certificats del EBC i tota la pompa.

Un cop acabat l'examen, passareu directament a la missió SERE "Survival, Evasion, Resistance and Escape". És una prova que no es determinant per aprovar o no el curs EBC.
Heu estat capturats per l'enemic interrogats i torturats, i el vostre objectiu és fugir i arribar a un punt concret per poder escapar, sense se detectats, capturats o eliminats per l'enemic. Més detalls, o no, a la missió.

Material per estudiar

Us aconsellem que repasseu el manual EBC, sobretot la part de navegació i ocultació per poder fer el SERE.

Podeu consultar el manual a arma.cavallersdelcel.cat.

Horari

Tothom a d'estar al TS a les 22:00 en punt. Farem l'examen e immediatament farem el SERE.

Alumnes inscrits

- Atunero
- Copess
- Roca

Assistents

- Atunero
- Copess
- Roca