Allistament Xandre

11 Març 2018
1
0
0
#1
Hola, el meu nom és Xandre, tinc 23 anys i sóc de Llagostera, m'agradaria unirme a Cavallers del Cel per provar la simulació militar, cal destacar que no tinc experiencia en tipus de simulador. La meva disponibilitat és força amplia.
:çruc: :çseny: !
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#4
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

Tenim un grup del Discord on fem vida, anuncis i organitzem partides, si vols entrar en aquest fil tens tota la informació.
I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#7
Osti, quina rebuda tu! Benvingut ;), haviam si trobem un moment i et faig 5 céntims de com va això