Cavallers del Cel Comunitat Catalana de Simulació

Normes del fòrum

Tot el relacionat amb perifèrics, components, avaries...

Autor: Viper » 14 juny 2010, 14:37

Normes del fòrum

- S'ha de respectar els altres, així com les seves opinions i punts de vista.
- Els temes polèmics com a religió, política, sexe i d'altres, hauran de ser comentats amb compte per no generar discussions negatives.
- Els Cavallers del Cel es reserven el dret d'admissió. Se li podrà negar a qualsevol usuari el seu ingrés en el fòrum i/o en la comunitat sense haver de donar-li explicacions.
- Està prohibit contingut sexualment explicit.
- Està prohibida la pirateria, ja sigui amb enllaços a pàgines des d'on es pugui accedir a pirateria, o amb fitxers que violin drets.
- Qualsevol post podrà ser mogut, modificat, tancat i/o esborrat pels Moderadors, membres del Staff i membres Fundadors segons sigui convenient.
- En el sub-fòrum International i als sub-fòrums d'operacions exteriors dels diferents grups, es podran fer servir la resta de llengües que no siguin el Català.
- No es poden fer servir símbols xenòfobs, discriminatoris e històricament negatius, a les signatures i avatars, i a la resta del fòrum s'hauran de fer servir amb cura.

Nota sobre privacitat

- La comunitat Cavallers del Cel, propietaris i administradors de la web i el fòrum així com qualsevol altre suport que pugui oferir, no es fa responsable de les opinions dels seus usuaris, membres de la comunitat o no, ni de qualsevol contingut que puguin publicar, pujar i/o distribuir a través de serveis nostres.
Avatar de l’usuari
Viper
Administrador
Administrador
 
Entrades: 7203
Membre des de: 14 juny 2010, 12:50
Ubicació: Esplugues de Llobregat - Catalunya

Torna a: Maquinari (Hardware)

cron