Cavallers del Cel Comunitat Catalana de Simulació

Resum SOCOM americà

Documentació, tàctiques, consells i tot allò necessari per convertir-te en un soldat de profit.

Moderadors: Personal Arma, Cap ArmA

Autor: SilverArrow » 08 juny 2018, 15:04

Resum (així a lo bestia) de les principals unitats que pertanyen al comandament d'operacions especials de l'exèrcit americà. S'anirà editant i polint.

US Army - Exèrcit EUA

 • Special Forces (aka boines verdes) - especialitzats en entrenar exèrcits i guerrilles, així com fer guerra de guerrilla. S’especialitzen en missions de llarga durada.
 • “Delta Force” (el nom oficial varia), fan el mateix q els boines verdes però a nivell molt superior, amb forta especialització amb ops contra-terrorisme (esp. alliberar avions). És una unitat JSOC.
 • 160th SOAR (Nightstalkers) son els pilots d’heli q s’especialitzen en portar unitats d’ops esp. els seus helis estan altament tunejats
 • 75th Ranger Regiment. No serien ops esp per se, i acostumen a ser el QRF d’ops esp, s’especialitzen en prendre aeroports. Al ser dintre de SOCOM es considera ops esp. Els seus equips recon treballen amb JSOC.

US NAVY- Armada dels EUA

 • SEAL. Estan especialitzats en buceig i insercions submarines. També solen fer raids ràpids des del mar. No tendeixen a aguantar ops llargues, ja que son entrenats per explosivitat no resistencia.
 • DEVGRU (el seu nom oficial varia). Fan el mateix q els SEAL pero a nivell elit. S’especialitzen en lluita contraterrorista, especialment en alliberar vaixells. són una unitat JSOC
 • SWCC. Són mariners q s’especialitzen en portar bots d’ops esp. Serien l’equivalent maritim del 160 SOAR


US Marines

 • MARSOC. Per ara s’especialitzen amb les mateixes missions que Boines verdes però amb un extra d’entrenament amfibi. Podries dir que estan entra un boina verda i un SEAL

USAF - Forces aèries d’EUA

 • Parajumpers (PJs). Són la versió ops esp d’una ambulància. S’especialitzen en cerca i rescat de persones en combat. Habitualment per rescatar pilots caiguts en zona enemiga. Si fa falta es tiren en paracaigudes HALO i asseguren el pilot abans d’evacuar-lo.
 • Equips CCT. Són controladors de vol avançat, TACP i JTAC. Vaja, guien avions o helis des de terra.Normalment els equips CCT van empotrats en altrs unitats d’ops esp
 • Homes del temps “especials”. El típic Francesc Mauri però en la variant canyera. Els tiren amb paraca en territori enemic per predir el temps.

Hi ha més unitats de soport, q inclouen intel, logistica i transport

A més dins del SOCOM tens JSOC, que és un comandament d’elit dins d’ops esp
JSOC té com a unitats Delta Force i DEVGRU més els equips recon dels Rangers

Els membres de JSOC es podria dir q ja comencen a estar entre soldat i espia
Un gran nombre acaben a la CIA

La idea important q has d’entendre és q si vols quelcom fet bé, en silenci, amb temps i creativitat, fas servir boines verdes / Delta Force
Si vols quelcom q sigui amb moltissima violència, rapidesa, soroll, fas servir SEAL / DEVGRU
I si vols un intermig MARSOC
La part divertida és q habitualment creativitat no és quelcom que destaqui als exèrcits. Així q pels entrenaments de boines verdes han de “desentrenar” la part de disciplina militar freda :rofl:
Imatge
- Per Aspera Ad Astra -
Avatar de l’usuari
SilverArrow
Administrador
Administrador
 
Entrades: 1382
Membre des de: 06 nov. 2014, 03:40

Torna a: Documentació

cron