Cavallers del Cel Comunitat Catalana de Simulació

Resultats enquesta

Si tens ànima de soldat, en l'ARMA podràs submergir-te en la pell de les tropes de terra, utilitzant el bast arsenal disponible.

Moderadors: Personal Arma, Cap ArmA

Autor: SilverArrow » 04 juny 2017, 23:31

Hola companys,

Des de l’staff us voldríem agrair la vostra participació a l’enquesta. Els resultats ens han aportat molt bones indicacions i estem preparant canvis en la direcció que ens heu demanat. Aquí els resumeixo:

Primer m’agradaria comentar que la gran majoria de membres esta contenta amb el grup i l’staff, a qui veieu molt receptius a les vostres comunicacions. Molts esteu disposats a col·laborar més. Les principals motivacions per participar és la simulació intensa, la llengua i els companys.

Tot i que en general la majoria dieu que la seriositat és correcta, ens demaneu que treballem per reforçar-la. En aquest sentit tots esteu d’acord amb les noves normes de convivència (100%).

Un punt molt generalitzat és la demanda de més realisme i una mica més de complexitat a les missions. Comentar que la majoria preferiu missions enllaunades i esteu satisfets amb els estàndards d’addons.

Quan a la disponibilitat, heu comentat que els dies que preferiu són dimarts, divendres i diumenge. La majoria prefereix horari nocturn. Entre setmana voleu que com a màxim acabem a les 24.00. Per tant estem pensant traslladar la partida principal de dissabte a divendres.

Finalment, ara mateix els interessats en pagar un servidor de lloguer sou el 50%.

-Staff
Imatge
- Per Aspera Ad Astra -
Avatar de l’usuari
SilverArrow
Administrador
Administrador
 
Entrades: 1382
Membre des de: 06 nov. 2014, 03:40

Torna a: ArmA 2/3

cron