Wings of Prey

9 Agost 2010
2,607
4
38
Punt de Lagrange
#2
sabem que esta super, pero pasa el mateix amb tota la saga IL2

El primer IL-2 Sturmovik estaba molt be pero era una mica limitat. El segon IL2, el Forgotten Battles, incloia el IL-2 original i ademés molts mes add ons, mes avions, mes campanyes...

Amb el wings of prey pasa el mateix, Maddox va treure al carrer el wings of Prey com a escapat de la nova tecnologia en la que estava treballant mentres anunciava que estaba treballant en el Wings of Prey- Battle of britain... i ja fa mesos i mesos que el tenía que haver tret al carrer... i encara no se sap quan el treura.

Tothom s'hi espera en candeletes a que surti. :çamor:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#3
Et confons Kronus, el Wings of Prey que parla Isi, es un Arcade que no ha desenvolupat Maddox, si no Gaijin, una altre empresa. Encara que li han posat IL2, poc te a veure amb la saga, nomes el nom cedit per Maddox.
El que tu dius que encara no han tret es el Wings of War: Battle of Britain, que no te res a veure amb el Wings of Prey, ni el engine, que es propi de Gaijin basat en el IL2 original, i no es que porti retard, perquè mai han donat una data concreta. Si es cert que porta anys de desenvolupament, però les dates de sortida que han circulat han sigut sempre inventades per botigues o per fans, una cosa molt comuna per desgracia.
 

isi

Nou usuari
20 Octubre 2010
44
0
0
Palma de Mallorca
#4
Jo no puc opinar per que tinc molt poca experiencia en simuladors de vol, peró te 3 posibilitats... arcade, realista i simulador.

I gent que vola amb el IL2 y uns altres simuladors que l'han provat en modo simulador diuen que esta prou bé... i que es de'n Maddox... i que Gaijin son només socis fa molt d'anys.

També m'han informat que Battle of Britain es retrasará potser 3 anys per que en Maddox ja no pot fer-ho per els cales i ha donat o venut el projecte a un altra empresa...

:çsi:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#5
El mode simulador del WoP esta molt per sota del model de vol del IL2.
Aixo que diuen alguna gent que es de Maddox es una ximpleria, ves a la pagina oficial i mira qui es la desenvolupadora, Gaijin s'encarrega de treure al mercat les versions lights del IL2. Gaijin es una empresa contractada per Maddox per a aquesta tasca. El primer que va fer es treure el IL-2 Sturmovick: Birds of Prey, desenvolupat per Gaijin i distribuït per 1C Company i 505Games. Gaijin llavors va desenvolupar un engine propi basat en el engine del IL2 que va modificar i va treure al mercat aquest any el Wings of Prey, distribuït per Iceberg i Steam. Com veieu aquí Maddox no ha pintat res en cap moment.

Això que es retardarà tres anys mes son com sempre rumors, el tema que no tenen diners fa un anyet que circula, i es bastant surrealista, tenint en comte que Oleg va fundar la distribuïdora 1C, que es una de les mes importants de Rússia, i que llença al mercat molts productes.
Tota aquesta bola del diners ve de que Oleg va demanar al govern Rus que l'hi financés el Battle of Britain al·legant que es tractava d'una reproducció històrica dels fets en els que va tenir un paper important Rússia a la 2ª Guerra Mundial. I la gent s'ha muntat la pel·lícula que es perquè no te diners.