traducció guia tàctica d'en Dslyecxi dels Shack Tactical

22 Juny 2010
124
0
0
Olot
#1
Hola!

Rebuscant per la xarxa, mentre em vaig llegint la guia d'en Perotte que em va linkar en Viper, he trobat aquest manual de l'Arma2 que, llegit en diagonal ç;) sona la mar de bé: http://ttp2.dslyecxi.com/

Suposo que ja el coneixieu. El paio que l'ha escrit diu la podem fer servir tant com volguem que ell es dèu a la comunitat çXD o alguna cosa així :çulle: I he pensat, calla! ç:x per què no la tradueixes, així aprendràs coses de l'Arma, col·laboraràs en enriquir CC i milloraràs el teu anglès :çruc:

I dit i fet, m'hi he posat. La feinada és considerable (no tant com traduir el manual del Falcon) i m'ho agafaré amb calma, però ara que ja ho he postejat no em podré tirar enrera.

No cal dir que si algú s'anima a traduir-ne una part en farem més via ç:D

De moment ho penjo tot al meu espai personal (no m'hi cabrà pas tot :| ), així, si algú vol, pot fer-hi un cop d'ull per si s'han de rectificar coses, el link és: http://personal.telefonica.terra.es/web/xapeco/pagina1.htm

... només n'he fet un trosset (i he refrescat el meu HTML i el FTP çXD )

Salut!
 
9 Setembre 2010
137
0
0
#6
aixó és de conya pinatell!!

Jo m'he llegit una part de la guia, a travès de la web, però amb traducció de google al català. La qüestió és que no sé massa anglès, però la traducció és literal, així que hi ha moltes coses que se t'escapen.
En fi, moltes gràcies! çXD