Avís Tenim nou emblema del grup!

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1

El Personal del grup estem encantats de presentar-vos el nou emblema del grup. Amb el canvi de nom de grup, de 1er Regiment Aeortransportat, a 1er Regiment Amfibi, hem volgut també reformular l'embla del grup. El rem és un símbol de moltes unitats amfibies, com el Force Recon o el MARSOC del quals ens inspirem. El trident és un símbol d'atac lligat al mar. Les ales representes les funcions aèries que també fem, el fet que siguin blaves ens recorda a la nit, entorn propici per les nostres activitats i la calavera deixa clar a que ens dediquem. El estels representen la nit, i són vermells perquè normalment són nits de sang (el combat és el que te).

El lema Des de la foscor va lligat amb les nostres activitats, molt de reconeixement, molt sovint de nit o a zones fosques per evitar la detecció, i és un avís als enemics, que sempre estem allà, observant, i podem atacar a qualsevol moment.

En els pròxims dies implementarem el nou emblema als diferents llocs, com l'addon de Insígnia, perquè el tinguem a les partides també com teníem l'antic.
Esperem que us agradi, i que faci neixer el neguit i la por al cor dels nostres enemics :devilish: