Informació Que necesito al grup DCS?

Status
No està obert per a més respostes.

Buran

Víbria
Membre del personal
Personal DCS
Community Manager
11 Desembre 2010
2,091
11
38
45
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#1
Hola, si has entrar aquí és que tens interès en saber que és el necessari per a voler dins el grup DCS, intentaré aclarir els dubtes que puguis tenir.

1r Has de tenir el simulador, La versió és DCS Wolrd 2.5
https://www.digitalcombatsimulator.com/ ... cts/world/

En aquest enllaç pots trobar tots els Mòduls volables del DCS, després de passar per caixa ç;) , donañli un cop d'ull, després parlarem que quines plataformes volem normalment.
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/

Les versions de STEAM http://store.steampowered.com/ NO SÓN COMPATIBLES amb les que es compren fora de STEAM, en aquest grup no fem servir Steam.

2n Necesites un HOTAS, o el que és el mateix un joyestik amb palanca de gasos independent, hi ha de dos i tres eixos, si no tens o no compres uns pedals, has d'assegurar-te que és de tres eixos. A curt termini se't farà imprescindible i gastar-te diners en un joyestick no paga la pena, millor invertir el el HOTAS, és un consell, la decisió és teva ç;)

Joyestik


HOTAS


Amb això ja pots volar les missions del grup, totes elles sense restricció.

A partir d'aquí ....

3r el Track Ir, és el sistema que permet veure una imatge en gairabé 360 graus, es un dispositiu que sembla una webcam, però que recull el moviment del cap per a desplaçar la imatge de la pantalla, molt recomanable, la inmersió en el simulador és brutal :çsi: , però no es imprescindible, jo mateix vaig volar sense track ir molts anys, i pilotant caces en dogfight, tot és acostumar-se i tenir tecles al HOTAS ç:D ç:D ç:DLa versió més econòmica no parta el clip lateral i es necessari una gorra per a posar el receptor de moviment


4rt els Pedals, que et permetran tenir el control del timó de cua de l'avió i els frens, deixant lliure tecles del HOTAS, és imprescindible si tens un HOTAS sense tercer eix.

Aquí ja toca parlar dels Mòduls que vulguis volar .... Quin comprar? Aquesta és la gran pregunta, a veure si puc esvair dubtes o crear-ne de més :çrubl:

Tot dependrà del rol que t'agradi volar, nosaltres o volem tot, o gairabé tot, però ens hem "especialitzat" amb l'A10C, tenim un esquadró i tot, els Senglars ç:D.
Ara mateix estem encantats amb l'F5 Tiger II, un avió espectacular, un caça multirol de la vella escola.
El Mirage 2000C encara l'estan polint, però també té la seva gràcia
Amb helicopters el Huey i el Ka50 són espectaculars, tota una experiència volar-los

Hi ha molts més mòduls, però aquests són els que mes hores hi dediquem, tot i que també volem altres, com el Viggen, recent estrenat.

Quant volem?

Tots els dimecres al vespre cap a les 22:00 hores
Tots el Divendres a la nit cap a les 23:00 hores,
Diumenges a la tarda, a les 19:00 hores

No necessito res més?
Et sembla poc, doncs si, necessites descarregar-te el Team Speak, un programa de comunicació per veu,
https://www.teamspeak.com/downloads.html

Tenim un grup de Whatsapp per comunicar-nos més rapidament, si vols afegir-te ens envies un missatge privat i t'afegim al grup

Qualsevol dubte o ajuda que necessiteu no dubteu de preguntar a qualsevol membre de la comunitat, al fòrum o al Team Speak

Buran

Post actualitzat el 4 d'Abril de 2018
 
Last edited by a moderator:
Status
No està obert per a més respostes.