Guies i Manuals Protocol d'actuació medica (Kneeboard)

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#1


Durant el combat, podem patir diferent tipus de ferides, amb varis nivells de gravetat, que poden ser mes o menys urgents. Per tal de saber com actuar d'avant de qualsevol ferida i situació, hem creat un "Protocol d'actuació medica" perque podeu fer una consulta rapida en cada situació.

El podeu baixar en ZIP o consultar-ho en PDF.

Amb terminologia en anglès baixar en ZIP o consultar-ho en PDF.

Es tracta d'un document tipus camograf (kneeboard), a mida D4 apaïsada i doblegada per la meitat (tipus fulletó), que de forma resumida ens dona tota la informació amb diagrames de flux i taules per actuar en una urgència medica. No es un manual d'aprenentatge, si no un document de consulta rapida pel combat.

Per imprimir-ho correctament, heu de seleccionar la opció Prospecte a les opcions d'impressió del Adobe Reader. Un cop impress, ho podeu doblegar per la meitat, o ho podeu tallar i grapar o anellar.

 
9 Agost 2010
2,607
4
38
Punt de Lagrange
#2
Per els que tenen el Arma en anglés podíes posar els termes originals (packing bandage, avulsion, etc.. ) en lletra petita entre parentesis. Facilitaría les coses ja que els termes médics son de mal traduir.

:çsi:
 
9 Agost 2010
2,607
4
38
Punt de Lagrange
#5
han canviat el tema dels revives_

Ara per reviure a un soldat, el metge te de portar un medpack que es una cosa grosa i pesada, per tant , el metge nomes pot portar uns quants.

Tantmateix, si el creador de la misió no especifica que les eines quirurgiques i el medpack es poden fer servir a tot arreu, la unica solució per reviure al soldat es evacuar-lo a

1) vehicle amb atributs ACE per vehicle medic (mentres el soldat esta dintre es deten la perdua de sang)
2) edifici o instalacio amb atributs ACE per edifici medic.

i una vegada allà fer servir el medkit. i reviure el soldat.

Per tant, es important que el editor de la misió tingui en compte que volem fer.

1) volem tenir la posibilitat de reviure soldats a sobre el terreny? Si es així, la misió te de tenir correctament configurats els parametres que permeten el us de eines quirurgiques i medpacks a tot arreu.
2) volem que es gastin els medpaks? si es gasten, el metge ha de portar un medpack per cada revive, aixó limita molt la cantitat de revives que es poden fer i s'han de dosificar.

Obviament la alternativa es ficar al ferit a un helicopter amb atributs medics i curar-lo allà. Amb tot el que implica tenir un helicopter a terra amb el motor en marxa per el que fa a alertar enemics. També el pot evacuar a la base a un edifici medicalitzat, pero si el soldat esta inconscient esperant el revive, mai podrá sortir del helicopter i cal que hi vagi algú amb ell.

L'alternativa es retocar el script del autometge perque detecti quan el helicopter medic arriva al seu helipad, i que curi automaticament a tothom que hi va dintre del helicopter.