Campanya Hub Campanya: Zugzwang

Status
No està obert per a més respostes.

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,482
19
38
#1
.
REQUISITS

ArmA3 + APEX
Pre-set: Moderna Ampliada

CONTEXT

Any 2019

Informació a ser revelada aviat™

24é MEU - Altis

OPERACIONS PROGRAMADES

- Op. ?
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,482
19
38
#2
CONCEPTES

Què són els Marines?

Els Marines també anomenats infanteria de marina, són un cos militar especialitzat en guerra amfíbia (combat a les zones de costa i proximitats). El cos té unitats terrestres i aèries. Acostumen a viatjar als llocs a bord dels vaixells de la marina, però no són els encarregats de portar-los, simplement van de passatgers.

Què és Force Recon (FORECON)?

És una unitat d’elit integrada dins de l’estructura convencional dels Marines que s’especialitza en fer reconeixement en profunditat (més enllà dels suports amics). Treballa en petits equips de 4-6 persones.

L’entrenament bàsic dels Force Recon inclou navegació terrestre, fotografia, comunicacions, busseig de combat, salts amb paracaigudes, ús de bots, assalt a vaixells, combat urbà, us d’explosius, saltar des d’helicòpters (helocast), “fast-rope”, supervivència i fugida (SERE), entre d’altres.

Un equip FORECON té habitualment un líder, un assistent de líder, un o dos radio-operadors -habitualment un d’ells és JTAC i l’altre JFO-. Pot portar també un home punta i una “mula” (un home que carrega equip).


Què és un MEU?

És una unitat expedicionària de Marines (en anglès: Marines Expeditionary Unit).

Una unitat expedicionària és aquella que és enviada en una expedició (viatge) lluny de casa, on desenvoluparà les seves activitats de forma autònoma.

Els MEUs dediquen 9 mesos a preparar-se per cada desplegament a EUA i desprès es despleguen per períodes de 6 mesos en diferents zones del planeta (en tot moment hi ha 3 MEUs en actiu). Els MEU 11, 13 i 15 es despleguen al Pacífic, Índic i Golf Pèrsic. Els MEU 22, 24 i 26 es despleguen a la zona de l’Atlàntic i Mediterrani. Finalment el MEU 31 està sempre desplegat a Japó.

Durant el seu desplegament fan exercicis tant a alta mar com a països amics. Si sorgís una emergència a la seva zona d’operacions són enviats cap allà. Un MEU està preparat per fer front a petites missions de combat, missions anti-pirateria, auxili en catàstrofes naturals, recuperació de personal aeri caigut, presa de ports i/o aeroports, evacuació de civils i operacions d’estabilitat.


Com està organitzat un MEU?

Un MEU està composat per 4 elements (total uns 2500 homes):
- Element de Comandament.
- Element de terra (un batalló d’infanteria reforçat)
- Element d’Aire (un esquadró de VTOL V-22 reforçat amb mig esquadró de F-35 o Harrier, i pocs AH-1 i UH-1).
- Element Logistic (un batalló de logística)


Dins de l'element de comandament d'un MEU hi ha sempre un escamot -grup de 30-50 homes- de Force Recon. Fa d'ulls i orelles del comandant del MEU.

Els MEUs tenen una petita força d'alta disponibilitat -preparats 24/7- que es diu Maritime Raid Force (MRF). Aquests s'ocupen de la majoria de missions petites del MEU i d'aquelles que requereixint personal molt especialitzat. La MRF té tres elements: element d'assalt (escamot de Force Recon), element de seguretat (escamot Recon) i element de suport (escamot d'infanteria).

Aquí teniu una imatge que mostra tots els vehicles d’un MEU més els vaixells que els transporten.


Si us heu quedat amb ganes de saber més, aquí teniu un llibre oficial dels Marines que ho explica tot (en anglès, ofc):
http://www.marines.mil/Portals/59/Amphi ... erview.pdf
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,482
19
38
#3
Missió 01

<Enllaç a la missió>

SITUACIÓ

T.B.D

MISSIÓ

T.B.D

RESULTAT

T.B.D
 
Status
No està obert per a més respostes.