F/A-18C [F/A-18C] Dia de gossos 07.10.18 - 19h

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#1


REQUISITS

DCS World + F/A-18C Hornet
Missió:
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem ... sos_v1.zip

1. SITUACIÓ

La zona és troba en una escalada d'amenaces polítiques que indiquen una possibilitat molt alta d'acció militar. Les forces Russes es troben a la defensiva, esperant, ja que la seva situació tàctica es pitjor que la Americana.
En canvi els Americans tenen plans per la zona, i expulsar als Russos del país permetria establir bases aèries seves de forma permanent a la zona, el que permetria un major control i vigilància de Rússia.

2. MISSIÓ

L'alta comandament ha decidit que ja és hora d'atacar. Per això, s'ha establert un pla de batalla que comença per trencar la seva frontera oriental, a traves del pas de muntanya.

Hi ha un control de carretera vigilat per un petit campament enemic a MN34 que vigila la frontera. Uns quilometres abans hi ha un altre petit control amb pocs soldats.
Els F-18 atacaran aquests controls, per permetre el pas al comboi aliat que s'aproximarà per la carretera principal de muntanya fins al sud de MN36, a un clar del bosc. Aquesta serà la primera patrulla d'avançament.A la zona d'atac és preveu poca resistència, ja que no es coneix que tinguin cap defensa aèria als controls. Però si tenen un radar d'alerta rapida al turo de l'est del segon control, que podria alertar a les bases aèries enemigues mes properes.

Per això, l'atac ha de ser ràpid. Arribar, deixar anar les bombes als dos punts, i sortir.
Els F/A-18C volaran baix, per evitar els radars enemics i possibles CAP que hi puguin haver a la zona. La muntanya i la velocitat seran les seves aliades.

Protocols especials

Al menú de comunicació "F10 - Altres" teniu dues opcions, una per aturar el comboi i una altre per fer-lo avançar. Talp 1 te dos punts d'espera on s'aturarà abans de cada control. No avançarà fins que no els hi doneu l'ordre. Talp 1 sempre contesta, si no us dona una resposta, insistiu o doneu l'ordre contraria i torneu a donar la bona.

Per poder comunicar amb Talp 1 heu d'estar a la seva freqüència.

Punts de ruta
0 - Sortida de KUTAISI
Freqüència: 134.000 AM
TACAN: 44X KTS
ILS: 109.75 Mhz
1 - Estrella
2 - Moritz
3 - Strike 1
4 - Strike 2
5 - Damm
6 - Sant Miguel
7 - Aterratge a KUTAISI
8 - Alternatiu SENAKI-KOLHI
Freqüència: 132.000 AM
TACAN: 31X TSK
ILS: 108.90 MhzEl punt 2 "Moritz" indica l'entrada a la vall.3. INSTRUCCIONS GENERALS

a. Organització dels grups

Sabre 1
Missió = Strike
Freqüència = 305.000 AM
- 4x F/A-18C

Pontiac 1
Missió = CAP
Freqüència = 251.000 AM
- 2x F-16C Bloc. 52d

Wizard 1
Missió = AWACS
Freqüència = 251.000 AM
- E3A

Ford 1
Missió = Escorta de Wizard1
Freqüència = 252.000 AM
- 2x F-16C Bloc. 52d

Talp 1
Missió = Comboi
Freqüència = 231.000 AM
- 3x M2A2
- 1x M163
- 1 M1025
- 1x M1043
- 1x M1045
- 1x HEMTT

EDITOR
- Viper

APUNTATS
- Viper
- Atunero
- Copess
- NoCardis
- Uron
- Josep

ASSISTÈNCIA

- Viper
- Atunero
- Josep
- NoCardis
- Uron

RESULTAT

- AJORNADA
 
Last edited:

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#2
Alguns apunts sobre la missió per executar-la bé.

- Les freqüències estan pre-configurades als diferents canal de les dues ràdios, per tant no us heu de preocupar de ficar-les, només seleccionar el canal correcte.
- Si voleu rebre les comunicacions del comboi i poder donar-los ordres, heu d'estar a la mateixa freqüència. Canal 2 de la segona radio.
- Strike 1 segurament no el veureu fins 3 o 4 segons abans de llançar bombes. Strike 2 tindreu uns 10 o 15 segons potser. Per això cal tenir tot ben configurat abans i saber com llançar les bombes, entreneu.
- Recordeu que a les meves missions no hi han cartells de victòria, ni indicadors de si has completat l'objectiu, això o heu de decidir vosaltres durant la missió, i després carregar amb les conseqüències.
- La missió està pensada per arribar, deixar anar bombes i sortir, res de donar voltes.
- He programat els waypoints just a sobre dels objectius, per tant podeu fer servir els WP com a targets amb el mode CCRP (Auto).

Us deixo explicat de forma simple com funciona el CCRP i el WPDSG.


 
M'agrades: rush i Copess