Important Estàndard d'addons de l'ArmA 3

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#1
El personal del grup presentem l'estàndard d'addons de l'ArmA3. S'ha creat una recopilació d'addons per fer servir a les partides del grup que les pugui potenciar i millorar, a l'hora que dona mes opcions als jugadors.
En la creació de l'estàndard s'ha tingut en compte unes regles molt clares.

- Nomes entren els addons d'alta qualitat.
- Els addons que poden provocar problemes queden fora.
- Que siguin addons amb contrastada continuïtat en el temps (vaja que no quedin obsolets en poc temps).

I lo que s'ha volgut incloure amb els addons és.

- Millora en el realisme.
- Millorar el comportament de la IA del simulador.
- Un parc armamentístic mes ampli.
- Eines que facilitin la tasca del soldat.

Amb aquestes pautes s'ha creat un estàndard pensat no sols per ampliar les coses que ens dona el simulador, com mes armes o equipament, si no també corregir les carències de realisme, dotar la IA d'un comportament mes realista i per tant no tan assassí, i en definitiva, apropar l'ArmA 3 en una experiència mes propera a lo que era l'A2+ACE2+ACRE sense perdre cap de les millores del propi A3.


INSTAL·LACIÓ

ArmA3Sync

Per poder baixar l'Estàndard cal que us instal·leu l'ArmA3sync. Aquest programa permet actualitzar els nostres addons automàticament, a l'hora que també serveix de llançador de l'A3 amb l'Estàndard. Lo bo que te es que el programa compara els fitxers de l'Estandard que teniu al vostre ordinador i els fitxers del oficials que tenim al servidor, i si no coincideix, nomes baixa els fitxers que son diferents, incloent els que faltin, i esborra els fitxers que sobren.

Podeu baixar el programa des d'aquest enllaç http://www.armaholic.com/page.php?id=22199
Requereix Java per funcionar.

Un cop instal·lat el programa, us preguntarà on teniu instal·lat l'ArmA3. Li heu d'indicar on teniu l'arxiu arma3_x64.exe. Habitualment es troba dins la carpeta Valve (...\Valve\Steam\SteamApps\common\Arma 3).

Un cop fet això, el primer que farem serà establir les opcions de llançament, per això cal que cliqueu a la pestanya Launcher Options.
A les opcions de l'esquerra marqueu "No Splash Screen" i "Default World Empty". I a la casella de la dreta, escriviu "-skipintro".Ara aneu a la pestanya del final Repositories, i feu clic al primer botó, la creu blava.Aquí heu de posar a la primera casella, l'adreça http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem/ArmA/repositori_a3sync/0_sencer/.a3s/autoconfig i li doneu al boto Import.Això farà que s'ompli tota la informació de sota, nomes queda fer clic a Ok.Ara seleccioneu el repositori que hem creat, i li doneu al cinquè botó. Aquest es el botó que fareu servir sempre per anar a la finestra de comprovació i baixada de l'Estàndard.Aquí el primer a fer es una comprovació, per veure si el vostre Estàndard coincideix amb l'oficial. Per fer això feu clic al botó de verificació de color verd a l'esquerra.Un cop comprovat, us sortiran tots els fitxers de l'Estàndard, amb un codi de colors.
  • Negre: Ja teniu el fitxer correcte.
    Vermells: No teniu aquest fitxer o esta modificat.
    Blaus: El servidor no te aquest fitxer i per tant s'esborrarà del vostre simulador.

Heu de seleccionar totes les carpetes, a dalt teniu una casella per seleccionar tot de cop. I feu clic al botó del Play a l'esquerra.Per poder llançar l'Estàndard directament des de l'ArmA3sync, opció per cert recomanada, heu d'anar a la pestanya Addons, i fer clic al botó de la dreta Modsets.En aquesta finestra seleccioneu el nostre Estàndard i feu clic en Ok.Seleccioneu el grup "Cavallers del Cel - A3" i escolliu dins d'aquest quins addons fer servir.

Hi ha diferents agrupacions d'addons "presets" per cada tipologia de missió. Aquí trobareu la llista per cada tipus (moderna, moderna ampliada, segona guerra mundial i vietnam):

http://www.cavallersdelcel.cat/forums/threads/servidor-dedicat-com-accedir-hi-i-presets.5413/

Finalment llançarem l'Arma amb el botó "Start Game", a sota a la dreta.
ACRE 2

Aquest és l'addon que fem servir pel sistema de comunicació. La primera vegada que llancis l'Arma amb el nostre estàndard et saltarà un avís per instal·lar el pluguin al Teamspeak 3 (que ja has de tenir instal·lat) li vas dient que sí i ja està.

Manteniment

Addons actualitzats pendents de posar al dia

- Unsung

Addons nous a provar

-
 
Last edited:

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#11
Re: Presentació de l'estàndard de l'ArmA 3

Nou pegat de l'Estàndard de grup, versió 1.1. Amb aquest pegat hem actualitzat un addon, hem tret les ràdios ambient de vehicles i cases i hem actualitzat el TFAR, que a partir d'ara farem servir en substitució de l'ACRE.

El podeu baixar en aquest enllaç.
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem ... CC_V11.zip

Nomes cal descomprimir a la carpeta arrel de l'ArmA3. Dintre de la carpeta @task_force_radio teniu una carpeta TeamSpeak 3 Client i dintre hi ha una carpeta plugins, que heu de copiar i enganxar a la vostre carpeta arrel on tingueu instal·lat el TS3.
A mes he inclòs un fitxer .bat com el de la guia del primer post del fil per els que encara no tingueu configurat aquest fitxer llançador. Nomes cal editar el fitxer modificant la vostre adreça del ArmA3 i el vostre nick al simulador.

Canvis
Actualitzat l'addon ASDG Joint Rails a la versió 0.8
Actualitzat l'addon Task Force Arrowhead Radio a la versió 0.8.3
Modificat el fitxer TPW_MODS.hpp per desactivar el RainFX i Radio
Inclòs un fitxer llançador .bat per executar el simulador amb els addons
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#12
Re: Presentació de l'estàndard de l'ArmA 3

Nou pegat de l'Estàndard de grup, versió 1.2. Amb aquest pegat hem actualitzat dos addons, hem substituit el TMR, que l'autor no te temps per actualitzar, per el TMRA, que es una versió alternativa autoritzada per l'autor original. I hem inclòs l'addon Drongos Artillery, que ens permet cridar l'artilleria, amb bastants paràmetres a configurar però amb una interfície senzilla i molt fàcil d'entendre.

El podeu baixar en aquest enllaç.
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem ... CC_V12.zip

He actualitzat l'enllaç de l'estàndard complet, ara es directament la versió 1.2. Per tant els que tingueu la 1.1 podeu baixar el pegat i els que no tingueu l'estàndard podeu baixar directament la versió completa sense haver de posar pegats.

He actualitzat el fitxer .bat, ara te una casella extra d'addons, d'aquesta manera a CUSTOM_MODS1 va l'estàndard tal com a de ser, sense modificar res per vosaltres, i si voleu afegir qualsevol addon vostre que nomes sigui estètic, es a dir que no afecti als altres, ho podeu posar a CUSTOM_MODS2.
A mes he inclòs una icona especial per l'estàndard, aixi podreu identificar fàcilment a l'escriptori quin es el llançador del grup. Per no haver de molestar-vos a modificar el vostre .bat perquè agafi la icona ja mateix he ficat ja un accés directe amb la icona posada, nomes heu de copiar i enganxar l'accés directe a l'escriptori.Canvis
Actualitzat l'addon TPW MODS a la versió 20131230
Actualitzat l'addon FHQ Accessories pack a la versió 1.4
Modificat el fitxer TPW_MODS.hpp per tornar a activat el RainFX.
Modificat el fitxer .bat per facilitar addons aliens a l'estàndard
Inclòs un accés directe al fitxer llançador .bat per executar el simulador amb els addons
Inclòs una icona personalitzada per al llançador
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#13
Nou pegat de l'Estàndard de grup, versió 1.3. Amb aquest pegat apart d'actualitzar alguns addons, hem inclòs el Running Vault Mod, que es un addon que ens permet saltar obstacles. Es a dir, ara a mes de poder passar per sobre d'un obstacle lentament amb la V, també podrem saltar els obstacles quant correm amb 2xLWIN, es a dir prement dos cops la tecla esquerra de windows (si no us agrada teniu al userconfig el fitxer per configurar la tecla que vulgueu, però es la mes còmode que no dona conflicte). A mes el pes de l'equipament que portem afecta al salt i al cansament per saltar.
Al .bat heu d'incloure l'addon @vaultMod. De moment el vaultmod dona problemes en MP, aixi que encara no ho activeu.

El podeu baixar en aquest enllaç.
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem ... CC_V13.zip

Aquesta vegada no pujo l'estandard complet 1.3. Aixi que els que tingueu la versió 1.2 nomes cal que poseu el nou pegat, i el que no heu de baixar la versió completa 1.2 i després posar el pegat 1.3.

Canvis
Inclòs l'addon Running Vault Mod en la versió 0.4
Actualitzat l'addon TPW MODS a la versió 20140127
Actualitzat l'addon TMR Alternative a la versió 0.1.3
Actualitzat l'addon Drongos Artillery a la versió 0.25
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#15
Nou pegat de l'Estàndard de grup, versió 1.4. Hem actualitzar varis addons, inclòs el CBA que acaben de treure nova versió. A mes hem inclòs dos addons nous, el RQ-11B Raven que es un UAV nou i el AN/PNC-212 que es un sistema GPS tipus el DAGR de l'ACE2, te opcions interessants (cal programar les tecles 4 i 5 de les Custom Keys per fer-ho servir).

El podeu baixar en aquest enllaç, aquest cop no hi ha pegat, vull assegurar-me que tothom ho te correctament l'estàndard.
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem ... _CC_V14.7z

El llistat d'addons, incloent els dos nous @SMGR @RQ-11_RAVEN_AB_A3 quedaria aixi.
Codi:
set CUSTOM_MODS1=@CBA_A3;@task_force_radio;@ASDG_JR;@R3F_ARMES;@fhq_accessories;@fhq_m4_a3;@mrb_a3;@SUPER_flash;@MK18;@ac130x_a3;@POMI_PMC;@tmra;@TPW_MODS;@taw_viewdistance;@tao_foldmap_a3;@WW_AIMenu;@WW_AICOVER;@outlw_magRepack;@Igit_FT;@T_Helmetcam;@JS_JC_FA18;@lsd_nvg;@cTab;@safety;@SLTS;@RH_M4;@FRENCH_SF;@HRP;@DrongosArtillery;@SMGR;@RQ-11_RAVEN_AB_A3
Canvis
Inclòs l'addon AN/PNC-212 versió 1.0
Inclòs l'addon RQ-11B Raven versió 2.1
Actualitzat l'addon TPW MODS a la versió 20140303
Actualitzat l'addon Mag Repack a la versió 3.1.0
Actualitzat l'addon FHQ M4 pack a la versió 1.9
Actualitzat l'addon CBA A3 a la versió 1.00 beta5
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#18
Nou pegat de l'Estàndard de grup, versió 1.5. Hem actualitzat el TPW_MODS, les Flashbangs i el F-18.

El podeu baixar en aquest enllaç, es un pegat que heu d'enganxar a sobre de l'estàndard.
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem ... CC_V15.zip

Canvis
Actualitzat l'addon TPW MODS a la versió 20140318
Actualitzat l'addon Flashbang a la versió 0.7 beta
Actualitzat l'addon F/A-18 Super Hornet a la versió 1.6