Dragons Dogma Dark Arisen (un bon RPG)

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#1


Ha sortit la versió en PC de Dragons Dogma Dark Arisen, un joc original de consola de l'any 2013 i m'ha sorprès gratament. Per ser un RPG de consola, la veritat es que te moltes coses a fer i molts detalls, es a dir, es com si l'hagessin ficat un mini ACE3 a Skyrim.
El joc gràficament no es de l'altre mon, va sortir al 2013 i en consola, però el realisme i les mecàniques son bones i variades. El pes ens afecta, corre menys, cansar-se mes. Ens podem mullar en diferents líquids, així si ens estem cremant ens podem mullar amb aigua, o eixugar-nos amb una tovallola i a prop d'un foc.
No només podem agafar objectes i llançar-los, també aliats i enemics. La IA que ens acompanya no nomes lluita, ens dona pistes, informació, explora el voltant trencant capces i recol·lectant objectes, el menja es podreix si no l'apliquem un mètode de conserva (com curar el peix), hem d'omplir el fanal d'oli quan s'acaba, podem escalar, etc...
Te molts detalls que milloren el realisme i ho fan mes interessant. El combat, tot i que sempre es pot millorar, també es interessant, tens diferents habilitats que pots anar desbloquejant amb experiència, que es poden combinar i que tenen diferents moviments a mes. A mes pots pujar al damunt del enemics grans, i moure't pel seu cos, al estil Shadows of the Colossus. La veritat es que els combats son molt entretinguts.
La historia no la trobo tant interessant, per la manera com està explicada i per l'argument de sempre, ets l'elegit.
La interfície es veu clarament que es la de la versió consola, l'adaptació a PC es quasi-be nul·la, però no es difícil de fer servir, tot i que una remodelació per PC hagues estat molt be.

En resum, es un RPG interessant, amb coses que farien passar vergonya a Skyrim (per citar un RPG que no mereix la bona fama que te), però que gràficament està antiquat. Si us agraden els RPG es una bona tria.

[youtube]jKAo5y591jY[/youtube]