Dimecres 10 de Octubre 22.00 h - Henderson Field Dia 2 "2n intent"

19 Maig 2016
775
39
28
#1


REQUISITS

ArmA3 + APEX + Segona Guerra Mundial


NORMES
Normes de convivència a les partides.

CONTEXT HISTÒRIC

Henderson Field era un aeròdrom situat a l'est del Riu Tenaru al nord de l'illa de Guadalcanal, originalment construït pels japonesos i près posteriorment pels nord-americans. Va resultar un punt clau en el desenvolupament de la campaña del pacífic que va servir de base per les operacions aèrees de la Cactus Air Force.

La Batalla de Henderson Field, també coneguda com a Batalla de Lunga Point (pels japonesos) va succeïr entre els dies 23 i 26 d'Octubre de 1942 a l'illa de Guadalcanal. La batalla va ser terrestre, naval i aèria, tanmateix la mateixa es va decidir sobre el terreny.

En la batalla va enfrontar les forces de la 1st Marine Division i el 164th Infantry Regiment comandats pel General Major Alexander Vandegrift amb el 17th Army de l'Exèrcit Imperial Japonès sota el comandament del Tinent General Harukichi Hyakutake. Durant els dies de la batalla, les forces japoneses, dividides en diferents ales d'atac, varen realitzar continus assalts contra el perímetre defensiu de Henderson Field que estava fortament vigilat pels marines i la infanteria de la guardia nacional. El punt clau de la batalla va ser un punt elevat anomenat Bloody Ridge que defensava el Tinent Coronel Chesty Puller, on es va decidir el desenllaç de la mateixa.


Perímetre previ a la batalla:

SITUACIÓ

22 d'Octubre de 1942, Henderson Field, Guadalcanal. Després del desastre de la patrulla d'ahir per part de Hitman 3-4, l'unic supervivent de l'equip ha pogut donar informació sobre un possible HQ enemic. A més disposem de suficient intel·ligència per determinar que l'enemic esta preparant un assalt al perímetre.

El problema actualment es saber per a quin punt ens atacaran, el més probable es que sigui pel sud, tanmateix en les ultimes hores s'ha detectat moviment sospitós al poblat de Tenaru, just a la línia de la costa. Com que sospitem que es pugui tractar d'una maniobra de distracció, únicament hem deixat allà la guarnició de Camp Tenaru i s'enviarà l'esquadra de reconeixement Hitman 3-2 per a reforçar el perímetre i realitzar patrulles de contacte al voltant del campament.


Forces amigues:
- 1st Marine Division.
- 164th Infantry Regiment.
- US Navy.
- Cactus Air Force.

Forces enemigues:
- 17è Exèrcit Imperial Japonès.

MISSIÓ

L'esquadra Hitman 3-2 ha estat designada per a reforçar el perímetre de Camp Tenaru durant la nit del 22 d'Octubre a més de realizar si escau, patrulles de contacte pels voltants del campament i del poblat abandonat de Tenaru.

EXECUCIÓ

1- Equipació i briefing a Henderson Field a les 0300.
2- Transport a Camp Tenaru mitjançant un camió no més tard de les 0330.
3- Prendre el bunker del sector sud del campament.
4- Restar i defensar el perímetre.
5- A trenc d'alba i si no hi ha novetats, podrà retornar a la base.


ADMINISTRACIÓ/LOGÍSTICA

Vehicles

Diversos camions, semi-erugues i jeeps.

Suport

Morters M2 (poc rang).

Abastiment

Henderson Field, Baker Outpost.

COMANDAMENT/SENYAL

Hitman 3-2-0: Equadra HQ.
Hitman 3-2-1: Element d'assalt.
Hitman 3-2-2: Element de suport.
Fox Seven: Equip de morters M2.

ROLS

Hitman 3-2-0: Comandant, assistent, RTO i metge.
Hitman 3-2-1: Líder, fuseller automàtic (M1918 BAR), assistent, fuseller.
Hitman 3-2-2: Líder, metrallador (M1919), assistent, fuseller.

Armament: Fusells Springfield M1903, Reising, M1918 i M1919.

SERVIDOR

- Comunitat

EDITOR

- Atunero

APUNTATS


ASSISTENTS

- Atunero
- Kronus
- Copess
- Lagia
- Hadrianus
- Corsair

CONDICIONS VICTÒRIA

A l'última missió ha de sobreviure almenys un 50% del grup i resultar en victòria.

Els que hagin participat almenys a un 80% de les missions de la campanya i sempre que aquesta hagi acabat en victòria, rebràn aquesta medalla:

AAR

Tot i els atacs constants a les posicions aliades s'han pogut repel·lir totes les carregues dels japonesos. Posteriorment s'ha eliminat un oficial japonès prop de la comandancia de camp i s'ha recuperat intel·ligència en forma de documents.
 
Last edited: