Avui Diumenge 8/05 a les 19:00 "Operació Allied Forece"

Kopant

Més pesat que Kuban
12 Abril 2014
1,206
0
0
Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya
#1
Per aquesta tarda si us ve de gust podem tornar a intentar volar la missisó del diumenge passat. N´he extret alguna informació que crec que ens pot ser d´utilitat per efecuar la missió, que penso, que podem intentar, podriemintentar bombardegar els objecius amb bombes de caiguda lliure mk82 a veure si ens en sortim mentre dos o tres de nosaltres fan d´escorta per si trobem enemics aeris..no se...després en parlem... l...si no, qualsevol vol amb el Mirage i la vostra companyia sempre és un plaer :çsi:

OPERACIÓ ALLIED FORCE:

BRIEFING:

• Mirage 2000C:Sortida desde Mineralnye Vody

Primer objectiu:

Destrucció de dipósits de municions.

2 dipòsits han estat localitzats a les rodalies de Kutaisi, la seva destrucció permetria reduir considerablement la proliferació d'armes a la zona, i donaria també com a resultat a una disminució de bombes llançades des de l'aire per l´enemic.
Cal observar que aquests dipòsits estan defensats per AAA i és provable que aquests estiguin vigilats per soldats d'infanteria armats.

Segon objectiu:

La destrucció dels subministraments de combustible.

Els nostres avions no tripulats també han detectat 2 dipòsits de combustible prop de Senaki. La seva destrucció serà un cop dur per als seus esquadrons d´infanteria mecanitzada, de l´éxit d´aquest objectiu en dependrà que el seu avenç es vegi alentit durant una bona temporada.

Tercer objectiu:

Destruir els SU24 a Kobuleti

Kobuleti és una gran base militar, molts dels bombarders enemics surten des d'aquí! Ës un objectiu estratègic per a les nostres forces de terra!
(en principi es necesitaría JTAC amb designació laser per aquest objectiu, peró encara no ho tenim implementat al M2000)

Quart objectiu:

Defensar l'espai aeri.

Les forces aèries yugoslaves estan equipades amb MIG21, que s'utilitzen per patrullar la zona des de l'inici del conflicte, aneu amb compte de no ser detectats. Fa pocs dies, Mig31s han estat vistos per sobre de les nostres instal•lacions, el que ens indica un possible atac d´aquests.
Les tropes enemigues s´abasteixen i es mouen amb helicòpters, seria interessant interceptar-los amb la finalitat de limitar el seu suport estratègic.
Un escuadró de 4 B-52 aliats es desplaçaràn de est a oest protegir-vos si es pot!

Laser JTAC:

MoonBeam V/UHF Radio chanel 7

Tanker Arco:267mhz UHF canal de ràdio 17
(Arrivada 3h25pm) entre GJ63 i GJ93 a 18000 peus, és un il78!

Wp1: Refuel
Wp2: Fence line
Wp3: Drone friendly airfield
Wp4: South Factory
Wp5: North Factory
Wp6: North fuel Depot
Wp7: South fuel Depot
Wp8: Kobuleti airbase
Wp9: RTB

PLA DE VOL (DATACARD)

Aquí el podeu descarregar en format xls: Descarregar

i aquí en teniu una imatge:Aquí imatges del diposit de combustible i la fàbrica de municions