Op. Odyssey Dawn 13.12.19 22:30h

Wotan

Miquelet
Personal DCS
25 Octubre 2010
588
51
28
Catalunya
#1


REQUISITS
DCS World + F/A-18C + AV-8B N/A + M2000C + F-14 + F-16 + A-10C
Versió 2.5 "Estable"
Persian Gulf Map

SITUACIÓ
L'operació Odyssey Dawn era el nom del codi dels Estats Units per al paper nord-americà en l' operació militar internacional a Líbia per fer complir la Resolució del Consell de Seguretat de les Nacions Unides 1973. Durant el període inicial del 19 al 31 de març de 2011, que va continuar després amb el comandament de l'OTAN com a Operació Protectora Unificada . L’operació inicial va implementar una zona sense vol que es va proposar durant la Guerra Civil de Líbia per evitar que les forces governamentals lleials a Muammar Gaddafi realitzessin atacs aeris a les forces anti-Gaddafi .
La missió d’avui, és un refregit d’aquesta operació i de les operacions Ellamy (UK), Harmattan (França) i Mobile (Canadà).

MISSIÓ
La missió consisteix en diferents atacs a blancs de terra. Bases aèries, vaixells ancorats al port, SAM’s , artilleria i combois de blindats enemics.

MAPA INCURSIÓ




ZONA D'EXCLUSIÓ AÈRIA



INSTRUCCIONS GENERALS

Dodge: Els Tomcat, tenen com a missió principal la destrucció de dos corbetes de la classe Nanuchka (Moliniya al DCS) ancorades al port. Després donaran cobertura aèria a la resta de aeronaus, davant possibles violacions de la zona de restricció aèria per part d’avions enemics.

Pontiac- Pig: Forts atacs per part de l’exercit Libi, s’han dut a terme al nord, a la zona de la petita ciutat de Chahetan. Satèl·lits aliats han descobert que s’estan enviant més efectius a la zona des del sud. Un comboi de blindats i un parell d’artilleria es dirigeixen a Chahetan per a continuar l’atac. La tasca dels Warthogs i Harrier serà destruir tants elements d’artilleria i blindats com puguin. Es desconeix la ruta exacte, per la qual cosa disposem de un FAC situat a la zona per ajudar a localitzar les forces enemigues.



Colt: La seva tasca principal serà la d’eliminar les amenaces SAM presents a la zona. Després atacaran el avions que es troben aturats a la base de Bandar Abbas.

Uzi: Recolzaran l’atac de Colt a la AB de Bandar Abbas.

Springfield: Atacaran els avions enemics aturats a la AB de Havadarya. Despré ajudaran a Dodge en la seva tasca de cobertura aèria.

Scout: Sortint des d’un post avançat situat a nord de la zona de les tropes de Líbia, ajudaran a localitzar les forces enemigues que es dirigeixen cap al nord.



Organització dels grups

Dodge (Carl Vinson)
Missió = Ataca aterra
- 2x F-14B

Pontiac (Tarawa)
Missió = Atac a terra
- 2x AV-8B N/A

- Wotan

Colt (Stennis)
Missió = SEAD + Atac a terra
- 2x F/A-18C

- Atunero

Springfield (Ras Al Khaimah)
Missió: Atac a terra
- 2 x F-16CM B50

- Viper
- Josep


Uzi (Khasab)
Missió: Escorta
- 1 x M2000C

- Divadov

Pig (Khasab)
Missió: Atac a terra
- 2 x A-10C

Scout
Missió: FAC
1x ATGM M1134 Stryker

Overlord
Missió = AWACS
Freqüència = 255.000 AM

Texaco
Missió = tanker
Freqüència = 251.000 Mhz
TACAN 12X

Tarawa
Freqüència = 127.5 AM
TACAN= 7X

John C. Stennis
Freqüència = 125.5 AM
TACAN= 3X
ILCS Canal 8

“Carl Vinson”
Freqüència = 129.5 AM
TACAN= 5X
ILCS Canal 9

Ras Al Khaimah
Torre: 118.250 Mhz
Pista: 16/34
ILS:--

Khasab
Torre: 124.350 Mhz
Pista: 01/19

ILS:--

:çsi:
 
Last edited: